Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Mutemetne iş yapıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutemetne iş yapıyon
Kanka ne zaman izmirde çalışmaya başladın senBu hafta full iki saatte ise gittim bu olay yüzünden
Ben Paredes-Torreira-Zaniolo diye bir 3'lü yazmadım. Build up için Abdülkerim-Paredes-Angelino yazdım. Cevap yazmadan önce dikkatli okuyalım derim.Bilakis bahsettiğin düzen bir hayli dengesiz.
Göbekte Paredes-Torreira-Zaniolo 3'lüsüyle maçlara çıkacaksın. Günümüzde üst düzey takımlar neredeyse 3 tane 8 ile orta sahalarını kurarken senin ideal 3'lünde bir tane bile 8 olmayacak. Göbeği iki ön libero ve forvet arkasıyla kuruyorsun
Ön alan presini kırmaktan bahsetmişsin ama ön alan presini kırmaktaki önemli unsurlardan birisi de driplingle çıkmaktır. Parades mi driplingle çıkaracak takımı, Torreira mı?
Zaten üst düzey orta sahaların tamamı bahsettiğin pas bağlantılarını sağlayacak kalitededir ama Paredes ekstra olarak ne dripling katkısı verir, ne atletizm.
Kaldı ki takımda Demirbay ve Oliveira da varken Paredes’in sağlayabikeceği hiçbir çeşitlilik yok
Kanka ne zaman izmirde çalışmaya başladın sen
Zorunlu opsiyon ile kiralasinlar yoksa birseye yaramaz
allahın fakirleri herkese kiralık teklif yapıyor marsilya niye kiralık versin satar bunu iyi oyuncuBeşiktaş, Ruslan Malinovskyi için Marsilya ile görüştü. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Ruslan, Beşiktaş’ta oynamaya sıcak bakıyor.
Torino kulübü de oyuncu için istekli.
Bunu söküp alalım işte. Yıllardır çok beğeniyorum herifi
O veya o tarz biri lazım olur. Nelssona göre poziypn bilgileri düşük ama fizik güç ve atletizm olarak kapatabilirler o açığıNelsson giderse Davinson Sanchez istermisiniz
O veya o tarz biri lazım olur. Nelssona göre poziypn bilgileri düşük ama fizik güç ve atletizm olarak kapatabilirler o açığı
Manyak iş yapar benceNelsson-Sanchez tandemi is yapar mi