Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo kalıyosa Zaniolo ya daha Zahanın 2.forvet oynacağı 4-4-2 en mantıklı kadro gibi duruyor.4-4-2 oynayacaksa da merkezde Torreiranın yanında oynayacak adamın defansif özelliklerinin kuvvetli olması lazım o yüzden Paredes mantıklı geliyor bana.Çok içime siniyor mu?Sinmiyor ama mevcut şartlarda Goretzeka'yı falan alamıyosak o profilde alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri Paredes.

Bu dönem şimdiye kadar hiç bonservis/kiralık geliri kazanmamız iyi olmadı. Bakalım ilerleyen günlerde kazanabilecek miyiz?

Bilakis bahsettiğin düzen bir hayli dengesiz.

Göbekte Paredes-Torreira-Zaniolo 3'lüsüyle maçlara çıkacaksın. Günümüzde üst düzey takımlar neredeyse 3 tane 8 ile orta sahalarını kurarken senin ideal 3'lünde bir tane bile 8 olmayacak. Göbeği iki ön libero ve forvet arkasıyla kuruyorsun

Ön alan presini kırmaktan bahsetmişsin ama ön alan presini kırmaktaki önemli unsurlardan birisi de driplingle çıkmaktır. Parades mi driplingle çıkaracak takımı, Torreira mı?

Zaten üst düzey orta sahaların tamamı bahsettiğin pas bağlantılarını sağlayacak kalitededir ama Paredes ekstra olarak ne dripling katkısı verir, ne atletizm.

Kaldı ki takımda Demirbay ve Oliveira da varken Paredes’in sağlayabikeceği hiçbir çeşitlilik yok
Ben Paredes-Torreira-Zaniolo diye bir 3'lü yazmadım. Build up için Abdülkerim-Paredes-Angelino yazdım. Cevap yazmadan önce dikkatli okuyalım derim.

Beşiktaş, Ruslan Malinovskyi için Marsilya ile görüştü. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Ruslan, Beşiktaş’ta oynamaya sıcak bakıyor.

Torino kulübü de oyuncu için istekli.

Bunu söküp alalım işte. Yıllardır çok beğeniyorum herifi

Zaha-icardi-kerem
Malinovskyi
Camara-Torreira
Angel-Apokerim-Nelsson-Boey
Günay​

Beşiktaş, Ruslan Malinovskyi için Marsilya ile görüştü. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Ruslan, Beşiktaş’ta oynamaya sıcak bakıyor.

Torino kulübü de oyuncu için istekli.

Bunu söküp alalım işte. Yıllardır çok beğeniyorum herifi
allahın fakirleri herkese kiralık teklif yapıyor marsilya niye kiralık versin satar bunu iyi oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt