Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.720
- 66.506
- 4.933
Haydaaa
atilla maydaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaaa
16 yabanciya gerek yok.yabancı sayısı 16 olsa ,kolaydı hersey
Cl icin alındı, sadece ligde olsak haklısın.Ben aslında Kazımcan'ın yanına Angelino gibi direkt önüne yazılan bir ismi değil de daha genç forma rekabetine girecek işlenmemiş cevher isterdim. Yerli kuralında bu kadar düşünmezdik biz de
20 yaşına gelmiş adam altyapı oyuncusu mu oluyor? Bi arada Süleyman luş savunuluyordu burda çocuk 2000 doğumlu zanioloyla yaşıt hala patlama yapmasını bekleyen vardı. Altyapı projesinden ha deyince verin almak zor en az 5 senesi var o işin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birşey soracağım; oynatmadan bu çocuklardan ne verim bekliyoruz.Söylermisiniz lütfen.Efe - Hamza kardeşler oynamadan nasıl olacaklar.Sen halili getir eren'in önünü kapa, oliviera getir hamza & efenin önünü kapat.birazcık süre vermediğimiz sürece a takıma asla adapte yapamayız.nasıl olacak bu işler.20 yaşına gelmiş adam altyapı oyuncusu mu oluyor? Bi arada Süleyman luş savunuluyordu burda çocuk 2000 doğumlu zanioloyla yaşıt hala patlama yapmasını bekleyen vardı. Altyapı projesinden ha deyince verin almak zor en az 5 senesi var o işin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
G.tten gümbürtedilmiş haberlere itibar etmeyelim.