Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Newcastle devreye girmiş olsa 35 Milyon Euro çoktan hesabımıza yatmış, Zaniolo yola çıkmıştı.

Juve cidden kötü durumdaymış bu arada. Vlahovic - Lukaku takasından kazanacakları parayı bile harcayamayacaklarmış muhtemelen bilançoyu denkleştirmek için. Anca uzaktan takip ederler Zaniolo'yu.

Emrah sen ben burada herhangi bir oyuncu laf ettiğimizde veya destek olduğumuzda oyuncunun performansı artıp azalmaz bunu aklına koy. Yarın zanioloyu bilerek abarttım bizim oyuncumuzda zaten kötüydü yazma yeter
Ali sen iftira atıyorsun. Kendi kurduğun hayali dünya içinde yeteneksiz bir Zaniolo görüyorsun.
Kıyasladığın topçu Cicaldau; bizden önce bir şey görmemiş, hiç bir başarısı olmayan ama scout ekibi ve ft önerisi ile alınmış, kendi liginde iyi bir performans göstermiş topçu
Zaniolo 2 kere çapraz bağ koparıp geri gelmiş, üstüne avrupa finalinde golü getiren golü atmış, İtalya MT sine çağırılan, Roma'dan td si ve taraftarı ile kavga ettiği için gönderilen bir topçu.

Bu arada Haluk Yüreklinin bugünkü tepkileri cok ofansifti. Bct zaten kolpa olabilir de teklifi son aşamada yapacak olabilirler, sanki tüm transferler resmî teklifle ilerliyor

Üzülerek söylüyorum ki Zaniolo bu taraftara biraz fazla geldi sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erden timur'un hatası bırak abi ne diye ugrasirsin böyle adamlarla al Samsun'dan konya'dan 3-4 oyuncu yolumuza bakalım. Fırsat transferi olursa da Norveç, İsveç liglerinde skills videolari olan 2 çöp al tamam.

Emrah neden herkesle kavga ediyor? Yönetim uyuma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali sen iftira atıyorsun. Kendi kurduğun hayali dünya içinde yeteneksiz bir Zaniolo görüyorsun.
Kıyasladığın topçu Cicaldau; bizden önce bir şey görmemiş, hiç bir başarısı olmayan ama scout ekibi ve ft önerisi ile alınmış, kendi liginde iyi bir performans göstermiş topçu
Zaniolo 2 kere çapraz bağ koparıp geri gelmiş, üstüne avrupa finalinde golü getiren golü atmış, İtalya MT sine çağırılan, Roma'dan td si ve taraftarı ile kavga ettiği için gönderilen bir topçu.
Bak güzel kardeşim iftira atmıyorum, bu adam çok çok iyi de çıkabilir bu sene 30 gole katkı da yapabilir bu adam o fizikle çok hızlı çok yetenekli diyorum. Nokta. Bunu anladın mı?
Şimdi geldik finansal durumuna adam şimdi şuan 30 veren varsa gönderelim çünkü iyi oynamazsa böyle bir teklif alamaz daha , iyi oynarsa da en fazla 35e satabiliyoruz böyle bir riske biz değil premier lig takımları İtalyan takımları girsin diyorum. Kafan bunu niye almıyor ben de bunu çözemedim. Daha da cevap vermecem zaniolo için istediğini yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt