Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.706
- 14.562
- 2.623
Newcastle devreye girmiş olsa 35 Milyon Euro çoktan hesabımıza yatmış, Zaniolo yola çıkmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu boklamakta üstümüze yok yahu, elin şikecisi leşini 6 milyona satıyo, Arda bizde olsaydı 10 milyona satamazdık bu kafaylaBiz zaten talip varsa satalım diyoruz, sen zaten bu adam 25 etmez diyorsan konu kapanıyor
hesapları kontrol ediyorumNewcastle devreye girmiş olsa 35 Milyon Euro çoktan hesabımıza yatmış, Zaniolo yola çıkmıştı.
La yukarı sen yazdın İtalyanlar mal mı 35 alıyorlar diye ben mi yazdımOyuncu boklamakta üstümüze yok yahu, elin şikecisi leşini 6 milyona satıyo, Arda bizde olsaydı 10 milyona satamazdık bu kafayla
@Melikşah Aydoğan'un 2. kuşak dedesi reisbu herif kim
niye herkes bu fotografı atıyor
Ali sen iftira atıyorsun. Kendi kurduğun hayali dünya içinde yeteneksiz bir Zaniolo görüyorsun.Emrah sen ben burada herhangi bir oyuncu laf ettiğimizde veya destek olduğumuzda oyuncunun performansı artıp azalmaz bunu aklına koy. Yarın zanioloyu bilerek abarttım bizim oyuncumuzda zaten kötüydü yazma yeter
Erden timur'un hatası bırak abi ne diye ugrasirsin böyle adamlarla al Samsun'dan konya'dan 3-4 oyuncu yolumuza bakalım. Fırsat transferi olursa da Norveç, İsveç liglerinde skills videolari olan 2 çöp al tamam.Üzülerek söylüyorum ki Zaniolo bu taraftara biraz fazla geldi sanırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence kalırsa Ekim'e kadarZani Ocak' a kadar kalmalı
devreye girmez, Iban isterdiNewcastle devreye girmiş olsa 35 Milyon Euro çoktan hesabımıza yatmış, Zaniolo yola çıkmıştı.
sana ne lan at kafası. kavga etmiyoruz ayrıca, tartışıyoruz hararetli bir şekilde.Emrah neden herkesle kavga ediyor? Yönetim uyuma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak güzel kardeşim iftira atmıyorum, bu adam çok çok iyi de çıkabilir bu sene 30 gole katkı da yapabilir bu adam o fizikle çok hızlı çok yetenekli diyorum. Nokta. Bunu anladın mı?Ali sen iftira atıyorsun. Kendi kurduğun hayali dünya içinde yeteneksiz bir Zaniolo görüyorsun.
Kıyasladığın topçu Cicaldau; bizden önce bir şey görmemiş, hiç bir başarısı olmayan ama scout ekibi ve ft önerisi ile alınmış, kendi liginde iyi bir performans göstermiş topçu
Zaniolo 2 kere çapraz bağ koparıp geri gelmiş, üstüne avrupa finalinde golü getiren golü atmış, İtalya MT sine çağırılan, Roma'dan td si ve taraftarı ile kavga ettiği için gönderilen bir topçu.