- 3 Haziran 2015
- 53.965
- 61.995
- 3.963
Aklima sey geldi
Bizim TFF Niklas Süle yi türk oldugunu sandiklari için Almanya Milli takimina cagirmisti
Bizim TFF Niklas Süle yi türk oldugunu sandiklari için Almanya Milli takimina cagirmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferin kerem
yok dünya adaletsiz bir yer abi. Balta ailesine helal olsun
Aklima sey geldi
?Aklima sey geldi
sonra adam gerçekten de Türk çıkamış mıydı rtaş?
daha yenisi aklıma geldi diego costa. bu lawuklar neye göre değişmiş acaba
Ekli dosyayı görüntüle 213616
Oha bilmiyordum![]()
TFF, Niklas Süle'yi Türk sanmış
"Bir TFF yetkilisi telefonla beni aramıştı ve doğrudan Türkçe konuşmaya başlamıştı"t24.com.tr
Efsanevi bir olay idi.Aklima sey geldi
Kerem 24 yaşından sonra oynadı maçları, değiştirme mevzusu 21 yaş altında oynadıysan geçerli.2020'de kural değişikliği yapılmış. Sonra yeniden değişti mi araştırıyorum ama bulabildiğim son bu şu ana kadar:
- Eski milli takımında ilk maçını oynadığında geçmek istediğin ülkenin vatandaşlığı vardıysa
- Eski milli takımında 21 yaşından önce 3 resmi maç oynamadıysan
- Ön elemeler ve hazırlık maçları dışında oynamadıysan (yani resmi milli turnuva finallerinde oynamadıysan)
- Son maçın üzerinden 3 yıl geçtiyse
değiştirebiliyorsun.
Kerem Demirbay 4 maddenin 3'ünü kesin karşılıyor ama Konfederasyon Kupası'nı turnuva finallerinden sayıyorlarsa (ki sayıyor olmaları kuvvetle muhtemel) saydığım maddelerden üçüncüsünü maalesef sağlamıyor.
Türk basininda pek seslendirilmediOha bilmiyordum
Nazım Sangare’nin Türk olduğunu bilmiyordu Şenol, o aklıma geldi benim de.
bunu da karşılamıyor. haberi yapan sıkmış2020'de kural değişikliği yapılmış. Sonra yeniden değişti mi araştırıyorum ama bulabildiğim son bu şu ana kadar:
- Eski milli takımında ilk maçını oynadığında geçmek istediğin ülkenin vatandaşlığı da vardıysa
- Eski milli takımında 21 yaşından önce 3 resmi maç oynamadıysan
- Ön elemeler ve hazırlık maçları dışında oynamadıysan (yani resmi milli turnuva finallerinde oynamadıysan)
- Son maçın üzerinden 3 yıl geçtiyse
değiştirebiliyorsun.
Kerem Demirbay 4 maddenin 3'ünü kesin karşılıyor ama Konfederasyon Kupası'nı turnuva finallerinden sayıyorlarsa (ki sayıyor olmaları kuvvetle muhtemel) saydığım maddelerden üçüncüsünü maalesef sağlamıyor.
Kerem 24 yaşından sonra oynadı maçları, değiştirme mevzusu 21 yaş altında oynadıysan geçerli.