Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes gelirse Midtsjö nicelikten Sergio da maliyetten sebep gönderilir herhalde. Torreira, Paredes, Berkan, K. Demirbay'a ek olarak bir tane de potansiyelli genç kovalayabiliriz.

Paredes orta sahada çok ağır kalmaz mı. Biz Oliveria’yı yavaş diye eleştiriyorduk Paredes’de çok yavaş bir oyuncu.

Rabiot'u kim salladıysa iyi sallamış.

Paredeste mevzu bize kaldiysa,belki başka birini bitiririz

almanya fransa liglerinde fln harika osler var , araştırınız.
premden ciddi fark yaratacak bi adama para yetmeyeceği içün oralara yönelmeliyix

bize geberik adam lazım değil

öyle bir ön hat oluştu ki ortasahayı kapatacak aslan gibi orta saha gerekiyor

belli ki belli meblalar da gözden çıkarılmış

1 2 tasarruf edeceğiz diye bonservis vermekten kaçmayalım bütün yatırımı mahvetmeyelim

sergio neden gitsin istiyorsun renktaş

Valla herife geldiginden beri hic isinamadim, oynadigi temposuz futbol sac bas yolduruyor. Yavas, agir, defansi sifir, hic bi üst düzey özelligi yok. Galatasarayin ilk 11 oyuncusu asla olamaz. Rotasyon icin hadi olur diyelim, herif 2,75m maas aliyo rtas manyak para, rotasyon icin cok fazla. Bu herif zaten büyük tranfer kazigi, insta postlari da samimi gelmiyor hersey ok mis gibi ben cok calisiyom vibe saliyo, sahada kicini kaldiramiyo. Acilen kurtulsak inan bizim icin daha iyi. Her türlü zarar, Demirbay geldi, bundan kötü degil ve 1milyona oynicak.

bize geberik adam lazım değil

öyle bir ön hat oluştu ki ortasahayı kapatacak aslan gibi orta saha gerekiyor

belli ki belli meblalar da gözden çıkarılmış

1 2 tasarruf edeceğiz diye bonservis vermekten kaçmayalım bütün yatırımı mahvetmeyelim

Ikinci bir Torreira lazim

Valla herife geldiginden beri hic isinamadim, oynadigi temposuz futbol sac bas yolduruyor. Yavas, agir, defansi sifir, hic bi üst düzey özelligi yok. Galatasarayin ilk 11 oyuncusu asla olamaz. Rotasyon icin hadi olur diyelim, herif 2,75m maas aliyo rtas manyak para, rotasyon icin cok fazla. Bu herif zaten büyük tranfer kazigi, insta postlari da samimi gelmiyor hersey ok mis gibi ben cok calisiyom vibe saliyo, sahada kicini kaldiramiyo. Acilen kurtulsak inan bizim icin daha iyi. Her türlü zarar, Demirbay geldi, bundan kötü degil ve 1milyona oynicak.

saydığın her olumsuz özellik geçen sene ndombelede de vardı peki onu neden istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt