Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.244
- 18.402
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
Son macta da yoktu?
Şimdi inceledim de elle tutulur bir herif yokmuş yav. Anadolu ekibine dönmüş herifler ilginç.kim var leicesteriin sag kanadında
İki hazırlık maçında da olmaması enteresan ya zaten. Ya gidecek, ya da oynamayacak kadar kötü durumdaSon macta da yoktu?

Onlar yok zaten iyi kiHiç bir şey yapma ishali kesici.
Gıda zehirlenmesi durumunda toksini atman lazım.
Ateş halsizlik mide bulantısı vs varsa hastane de serum.
anadolu ekibi ise yunus oynarŞimdi inceledim de elle tutulur bir herif yokmuş yav. Anadolu ekibine dönmüş herifler ilginç.
olabilir yav herifler kume dustu championshipte oynuyorlarLeicester yunus ne alaka
Son macta da yoktu?
Rashica takım oyuncusu çalışkan disiplinli bu özelliklerinden dolayı zaten Bundesliga yaptı ve başarılı oldu ama Tete mi Rashida mi derseniz Tete derim.Rashica iyi bir takım oyuncusu ama skor katkiso zayıf.
Bol sıvı abi su, ıhlamur vsOnlar yok zaten iyi ki
Daha kötü ya yunusla eplye mi geri döneceklerolabilir yav herifler kume dustu championshipte oynuyorlar
bu büllükçü Muslera geldiğinde bok atan davar mıydı?bu skor katkısı zayıf zehrini uğur karakullukçu saldı taraftar arasına
sebebi de kendi kafasında yunusun ilk 11 oynamama ihtimali olmadığı için niye yunus oynamıyor diye yangın yapıyordu
oysa o arada rashica içeri katedebileceği ters kanatta oynamıyordu
solda ne zaman oynasa hol attı sonra sağdan da asistleri geldi