Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas atmakla topu taşımak nasıl aynı şey oluyor? Atağı başlatan falan dese ok ama top taşıdığını falan görmüyoruz. Pas atmadan önce ayrıca geriden top taşıdıysa videoyu oradan itibaren koysalarmış. Yazdıkları şeyle paylaştıkları görüntü tutmuyor bu halde. Benim hatam değil, onların hatası...
videoyu ben çekmedim alıntıladım ve maçı izliyodum adam top alıp taşıyıp pas atıp pozsiyon alıyo derdniniz ne sizin beyfendi ya ne cinslik bu

1691331411539.png

Süper Lig'in başlamasına 5 gün kaldı.

şu anki takıma aşağıda ülkemizde başarılı olmuş hangi orta sahayı alırdınız

1. melo
2. appiah
3. sosa/giunti

videoyu ben çekmedim alıntıladım ve maçı izliyodum adam top alıp taşıyıp pas atıp pozsiyon alıyo derdniniz ne sizin beyfendi ya ne cinslik bu

Ben sana bir şey demedim ki. Tweet'te videoyu paylaşanlara dedim zaten. Senin benimle derdin ne? Top taşımasını ön plana çıkaracaklardıysa geriden video paylaşsalarmış. Bu haliyle bir halt anlaşılmıyor videodan, müneccim de değiliz pas atmadan önce top taşıdığını bilelim.

Yapmamız gereken basit Parades + Rashica'yı salı veya çarşamba gününe kadar bitirip sonrasında gidecek futbolculara göre hamle yapmak daha mantıklı olacak.

Ben sana bir şey demedim ki. Tweet'te videoyu paylaşanlara dedim zaten. Senin benimle derdin ne? Top taşımasını ön plana çıkaracaklardıysa geriden video paylaşsalarmış. Bu haliyle bir halt anlaşılmıyor videodan, müneccim de değiliz pas atmadan önce top taşıdığını bilelim.
ben de ona göre yaklaşbilirsin diyorum.

ben yazdım taşıma olayını zaten ama videoy ben çekmeddim alıntıladım ve ek bilgi geçtim tweette. zooooo

Muhtemelen o ronaldinho direk videosu fake

Ama gelmiş geçmiş izledigim en yetenekli topcuydu r10

Messi ronaldo falan hikaye

İnternetin olmadığı dönemler ilkokul yillarimda bi arkadaş ronaldinho cd’si yapmıştı 10 dakikalık skills videosu, şimdilerde 20 dakikada yapılıyor bu videolar ama o zamanlar çok değerliydi

6-7 kişi her gün aramızda dönerdik o cd’yi. Günü gelen eve cd’yi götürür izler geri getirirdi

Az önce eski cd arşivime baktim en son bende kalmış cd

18c02c93-8dda-48df-a5f1-bc691948f78c.jpeg

Müthis herifti yaw

Bülent’in bu bilgiye ulaşabiliyor olması da saçmalık yalnız.
Bjkliler tanrıları gibi görüyor herifi , her yerde savunuyorlar.Sadece burdan bile bjk taraftarının ne mal olduğu ortaya çıkıyor.Insan bile olmayan bir herif bu uslu ama işte peşinden gidiyor bu bjkli mallar.Bizde olsa böyle bir herif çoktan linclenmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt