Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.222
- 25.603
- 2.598
space odasında bjklileri dinleme motivasyonunuz ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoğ şunu kast ettimDuyumcular gtnden sallarsa umut verirse insanlara o da sallar şu haluk ile yanında ki kel GS hakkını koruyan tek adamlar. Diğerleri gibi fonlanmıyor en azından
videoyu ben çekmedim alıntıladım ve maçı izliyodum adam top alıp taşıyıp pas atıp pozsiyon alıyo derdniniz ne sizin beyfendi ya ne cinslik buPas atmakla topu taşımak nasıl aynı şey oluyor? Atağı başlatan falan dese ok ama top taşıdığını falan görmüyoruz. Pas atmadan önce ayrıca geriden top taşıdıysa videoyu oradan itibaren koysalarmış. Yazdıkları şeyle paylaştıkları görüntü tutmuyor bu halde. Benim hatam değil, onların hatası...
Sixt boşa mı sponsor oluyo kanka sanıyonRent a car olduk anasını satayım full kiraliyoruz
Seneye bedavaya Samsun’a veririzMorutanın ülke içinde kiralanıp değerinin artacağına inanan var mı? 4-5 milyonken satalım seneye 2 milyona alıcı bulamayız.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arabistan furyası patlamadan, Sergio da performans olarak daha da düşmeden bu transfer döneminde mutlaka göndermemiz gerekiyor. Yoksa çok uğraşırız..Paredes, Ndombele vs gelirse ardindan Sergio sutlanirsa cok mutlu olabilirim
videoyu ben çekmedim alıntıladım ve maçı izliyodum adam top alıp taşıyıp pas atıp pozsiyon alıyo derdniniz ne sizin beyfendi ya ne cinslik bu
ben de ona göre yaklaşbilirsin diyorum.Ben sana bir şey demedim ki. Tweet'te videoyu paylaşanlara dedim zaten. Senin benimle derdin ne? Top taşımasını ön plana çıkaracaklardıysa geriden video paylaşsalarmış. Bu haliyle bir halt anlaşılmıyor videodan, müneccim de değiliz pas atmadan önce top taşıdığını bilelim.
Rakip camiaların kaos yaşamasından zevk alıyorumspace odasında bjklileri dinleme motivasyonunuz ne
İşte yinede para ediyorken satalım bir cacık olmadığı anlaşılacak.e geçen sene ülke dışına kiralandı yine degeri artmadı. jupitere falan kiralamamız lazım heralde degerinin artması icin.
Dün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
Bjkliler tanrıları gibi görüyor herifi , her yerde savunuyorlar.Sadece burdan bile bjk taraftarının ne mal olduğu ortaya çıkıyor.Insan bile olmayan bir herif bu uslu ama işte peşinden gidiyor bu bjkli mallar.Bizde olsa böyle bir herif çoktan linclenmistiBülent’in bu bilgiye ulaşabiliyor olması da saçmalık yalnız.