Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu izleyemedik bile gitmesin. Devre arası gitsin en azından bi şampiyonlar liginde görelim kendisini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Yunus Akgün 7 milyon euro zorunlu opsiyon ile yolcu, detaylar biraz flu, gelirse gireceğim.

Artık senin iyi akşamlar mesajlarını da başkaları attı sanıp direk hahahaha emojisi atıyorum 😂

Isvicreli Zeki Amdouni yi de kacirdik. Babasi Türk, bizi secmisdi, alt yas kategoride bizde oynadi zaten sonradan Isvicreyi secti, bir röportajda Türkiye de bana pek sahiblenmediler gibi aciklamalarda bulunmusdu. Böyle cocuklara sahiplenmek lazim. 22 yasinda 19m Burnley aldi. Iyi golcü, zaten o pozisyonda cok sikinti yasiyoruz. Bence büyük bir kayip, üzücü.

Gecen sezon toplam 62 mac yapmis 30 gol 6 asist. Iyi forvet kaybettik.

O pozisyonda sıkıntı yaşamıyoruz. Bildiğin adam yok o pozisyon için. Yok yani. 0.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Zaniolo'yu 30+ bonuslara satalım ama 1 sene bizde kiralık kalsın. Hem 1 sezon risksiz şekilde faydalanalım, hem de oynatmadan satmayalım diyenlerin gönlü olsun :D

Yeni bir detay :
Galatasaray'ımız Newcastle ile el sıkıştı, son söz Zaniolo'da aynı zamanda 30 milyon euro üstüne CL'de ilerleme içeren birkaç ufak bonus mevcut, Juventus'un da ilgisi sürmekte.

Zaniolo'yu şu an satma taraftarı değilim CL'de görmek isterim aygırı. İlla satış olacaksa Nelsson satılıp 1 stoper takviyesi yapılmalı

Seninle aynı fikirde olduguma şaşıracaktım ki sonda sıçtın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yaz gitmesini pek istemiyorum ama Zaniolo 30-35'e giderse bizim eşkal:

zombieland-money.gif

Yabancı stoper kesin alırız, satışlar olacak gibi. Rashica, 8, 10 ve stoper kovalıyoruz herhalde. Zaniolo için 30 iyi teklif.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt