Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.563
- 76.642
- 4.218
Net maaşı 8-9 m euro Atletico yollamak istiyordu.taraftarı trolluyor sanırım
bu herifin maliyeti inanılmaz yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net maaşı 8-9 m euro Atletico yollamak istiyordu.taraftarı trolluyor sanırım
bu herifin maliyeti inanılmaz yüksek.
Tete çorbadaki sinek gibi kalmış rtaş sorryTete + Rashica + Felix + Gravenberch + Ramos <> Midtsjö + Dubois + Zaniolo
Erden Timur’un meşhur lafı gelir akıllara 100 de 1 bile olsa ben o ihtimali zorlarımtaraftarı trolluyor sanırım
bu herifin maliyeti inanılmaz yüksek
ancak araplar / Barça fln odeyebilir
Bonservis yok Zaniolo gidiyorsa alalım.Tete çorbadaki sinek gibi kalmış rtaş sorry

Bence ucl için 1 sezonluk yeterince yatırım yapıldı. Ben mevcut kadronun yeterli olduğunu düşünüyorum.Zaha Icardi Zaniolo
XXXX Torreira
Oraya paraya kiyip Ndombele tarzi birisini alsak UCL'de %100 is yapariz
Evet tabikiFelix, Gravenberch, Ramos, Rashica alıyoruz, Misyö-Sergio-Dübua-Morutan gönderiyoruz. Fit miyiz?
Yerine birini koymadan Dübua'yı göndermem. Hem Boey, hem de Angelino için yedekleme durumu var. Kazımcan'ı da düşününce kafamız bek rotasyonunda rahat. Yeri geldiğinde oynuyor ve faydalı oluyor da. Kaliteli futbolcu.Felix, Gravenberch, Ramos, Rashica alıyoruz, Misyö-Sergio-Dübua-Morutan gönderiyoruz. Fit miyiz?
Buna inanarak mı yazdın. 5 milyon farkı neden bıraksın adam. Kulübü de 10 milyona niye bıraksın çok mu seviyorlar ülke olarak bizi.10 milyon bonservis 7 de maaş verirsin gelir
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservisi ile olucaksa felix olmuyorsa tapusu ile griezmanFelix vs grizzman vs dybala dan birini seçin
Geçen sene acayipti.Gsc genelde çoğu topcuya önyargılı davranıyor. Şahit olduğum bir örnek joao Mario du. Adam benficada çılgın atmisti.