Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.198
- 10.554
- 1.303
Paredes normalde bize çok uyacak bi profil ama son 3 senedir 2 maç üst üste ilk 11 çıkmamış neredeyse.Söylendiği gibi yıllık 3.5-4 üstüne vs gelecekse büyük risk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kufrettik gelmesin artik. Lafimi geri almak istemiyorum.
Fazla naz aşık usandirirmiß. Cok da para istiyo zaten. Birak nereye giderse gitsin. Antep'ten adasim Dogan'i alirim daha iyi. Ya da su herifiBende ama sartlar uygunsa gelsin rtas, Torreira nin yanina cuk oturur
Bu fakir Barça İlkay'ın lisansını 12 Ağustos'a kadar çıkarmazsa serbest kalacakmış.
Not aldım sonra dinlicemHaluk'un da katıldığı space odasını dinliyorum. Bu Burhan Can, Serhan felan gözümden çok düştüler. Allah bir deseler 'ulan ne menfaatleri var' diye düşüneceğim artık.
Haluk'un da katıldığı space odasını dinliyorum. Bu Burhan Can, Serhan felan gözümden çok düştüler. Allah bir deseler 'ulan ne menfaatleri var' diye düşüneceğim artık.
Mevzu nedir özet var mı?
Bu fakir Barça İlkay'ın lisansını 12 Ağustos'a kadar çıkarmazsa serbest kalacakmış.