Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
Bence değil. Bütçemizi çok aşacak bir hamle olur.Serbest kaldığı durumda değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence değil. Bütçemizi çok aşacak bir hamle olur.Serbest kaldığı durumda değil mi?
Allah'ım nasip etNelsson ve apoyu kesip yaslari toplami 127 olan bonucci ramos tandemini gordugumden beri hicbir seye sasirmiyorum
Eline saglik rdas
ben baktım kankasunu cevirelim yaw merak ettim
SItedeysen gir bir kopyala bir zahmet rdas
Portekizcem pek iyi degil
ben baktım kanka
Sadece Türkiyedeki kuşları rahatsız etmemiş kurduğumuz kadro. Helal sana Erden başkan
İhtimalden bahsediyoruz ama bilemedim belki tamam şan 4 milyona imza atayım herifleri yollardır kandırıyorum diyebilirBence değil. Bütçemizi çok aşacak bir hamle olur.
Karar verici kendisi olsa belki. İlkay gibi kariyerli oyuncunun menajeri bizim gözümüzün yaşına bakmaz. İlkay rica etse belki 9’dan 8’e iner, o da belki.İhtimalden bahsediyoruz ama bilemedim belki tamam şan 4 milyona imza atayım herifleri yollardır kandırıyorum diyebilir![]()
Bu herif yıllık 9 milyon mu alıyor yav.
Bu nasil haber bizim Galatasaray muhabirleri şaşırtmıyor. Listeye yazmadığın adamı niye maça goturesin.
Allah'ım nasip et
2-3 antrenmana katılmayacak demişti hoca ,alınmazsa normalZaniolo bir kasık ağrısıyla bu kadar sahalardan uzak kalınır mı be biraderim?
O sirada Nico:Zaniolo bir kasık ağrısıyla bu kadar sahalardan uzak kalınır mı be biraderim?
Elemeler döneminde en önemli oyuncular sakat olacak iş değilZaniolo bir kasık ağrısıyla bu kadar sahalardan uzak kalınır mı be biraderim?
Aktur mu. Otobüs şirketi gibi.