Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seytanin avukatligini yapiyorum bizimkilerin kesin bir dille yalan demesinin sebebi norwich ve teteye tok alıcı rolü yapmak icin olabilir
Muhtemelen öyle Zaniolo sakat olsa tribünde o kadar mutlu oturmazdi bence çünkü oynamayinca sıkıntı çıkarak bir tip kafası rahat görünüyordu

Katilmiyorum sevgili dostum

Söyle düsün su an pek fazla verim alamadigimiz yabanci bir oyuncuyu verip yerine yerli rotasyonuna yine belki pek verimli olmayacak olan bir oyuncu gelecek.

Yani seviye olarak ayni kaliyor ama yabanci yerine yerli oturuyor disarda.
elde var 0. enerjiye gerek yok oynat efe akmani gec

Oyuncu sakatlanabilir çok uzun süre olmadığı sürece sıkıntı yok niye bu kadar abartılıyor.Sneijder de her zaman transfer konuşuluyordu.
Okan hocacilar ama okan hocalarının dediklerini onemsemiyolar.2-3 antrenman kaçıracak dedi okan hoca zalgris maçı öncesi,hiç bi antrenmana katılmadiysa kadroya nasil alinsin.yine bura iyi,twitterdaki kitle deniz gülenin videosuna rağmen zaniolodan transfer mevzusu cikarmaya calisiyo

Valla burası twitterin yaninda cok iyi.ordaki dalkureklere küfür etmemek imkansiz

Zaniolo gidecekse gitsin kalacaksa da her maç 11 oynayacak. 15m euro’luk yedek diye bir şey yok bizim takımda. Hem zaniolo kalsın hem Rashica alınırsa zaniolo nasıl oynayacak bir Okan hocaya sorabilir mi?

Zalgris maçı öncesi Zaniolo hafif sakatlığı var deniyordu 1 hafta geçti öyle olsa en azından maç kadrosunda olurdu artık Zaniolo gidişine kendimizi alıştırmak lazım.
Akut kasık ağrısı konservatif olarak 4-6 hafta içinde tedavi edilebilmekle birlikte, daha dirençli kasık ağrısı bu süreden sonra kronik olarak kabul edilmekte ve tedavisi zaman almaktadır

Zaniolo gidecekse Guendoizi gelsin, arkamıza yaslanalım futbolun keyfine bakalım, Psg Real City ile bile başa baş oynarız.

Akut kasık ağrısı konservatif olarak 4-6 hafta içinde tedavi edilebilmekle birlikte, daha dirençli kasık ağrısı bu süreden sonra kronik olarak kabul edilmekte ve tedavisi zaman almaktadır
Bikac antrenman kaçıracak,önemli biseyi yok demişti hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt