Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Berkan falan izlemek istemiyorum ben artik yaf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen öyle Zaniolo sakat olsa tribünde o kadar mutlu oturmazdi bence çünkü oynamayinca sıkıntı çıkarak bir tip kafası rahat görünüyorduSeytanin avukatligini yapiyorum bizimkilerin kesin bir dille yalan demesinin sebebi norwich ve teteye tok alıcı rolü yapmak icin olabilir
elde var 0. enerjiye gerek yok oynat efe akmani gecKatilmiyorum sevgili dostum
Söyle düsün su an pek fazla verim alamadigimiz yabanci bir oyuncuyu verip yerine yerli rotasyonuna yine belki pek verimli olmayacak olan bir oyuncu gelecek.
Yani seviye olarak ayni kaliyor ama yabanci yerine yerli oturuyor disarda.
Okan hocacilar ama okan hocalarının dediklerini onemsemiyolar.2-3 antrenman kaçıracak dedi okan hoca zalgris maçı öncesi,hiç bi antrenmana katılmadiysa kadroya nasil alinsin.yine bura iyi,twitterdaki kitle deniz gülenin videosuna rağmen zaniolodan transfer mevzusu cikarmaya calisiyoOyuncu sakatlanabilir çok uzun süre olmadığı sürece sıkıntı yok niye bu kadar abartılıyor.Sneijder de her zaman transfer konuşuluyordu.
Zalgris maçı öncesi Zaniolo hafif sakatlığı var deniyordu 1 hafta geçti öyle olsa en azından maç kadrosunda olurdu artık Zaniolo gidişine kendimizi alıştırmak lazım.
Yedekte bile adam kalmadıZaha ve zaniolo yokken neden kadroya alinmaz morutan? Oyunu çevirecek adam yok. Çok zayıf bir kadro ile gidiyoruz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayağı zorlanacaz, hücum anlaminda daraldık iyice.Yedekte bile adam kalmadı
Efenin bel dönmüyor hocamelde var 0. enerjiye gerek yok oynat efe akmani gec
Hangi maçı izliyorsunKadinlarin top kontrolu muthis
Akut kasık ağrısı konservatif olarak 4-6 hafta içinde tedavi edilebilmekle birlikte, daha dirençli kasık ağrısı bu süreden sonra kronik olarak kabul edilmekte ve tedavisi zaman almaktadırZalgris maçı öncesi Zaniolo hafif sakatlığı var deniyordu 1 hafta geçti öyle olsa en azından maç kadrosunda olurdu artık Zaniolo gidişine kendimizi alıştırmak lazım.
Bikac antrenman kaçıracak,önemli biseyi yok demişti hocaAkut kasık ağrısı konservatif olarak 4-6 hafta içinde tedavi edilebilmekle birlikte, daha dirençli kasık ağrısı bu süreden sonra kronik olarak kabul edilmekte ve tedavisi zaman almaktadır