Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete_İcardi_Zaha

olursa, Lucas'ın yanına gelecek Adam mutlaka

- defansı.cok.iyi olmalı
- dinamik olmalı
- uzun pasları iyi olmali

Ligin en iyi sol ve sağ kanat rotasyonu

Zaha/Kerem

Tete/Barış

ali nacinin twitinden

şu kısmın aslı astarı var mı

varsa hukuki olarak başımız ağrımaz yanlış mıyım

G.Saray, UEFA kararıyla (Ukrayna’da mukavelesinin son yılına giren oyunculara serbest çıkış hakkı veriliyor) bonservissiz transferi gerçekleştirirse F.Bahçe Zaha’dan sonra 2’nci golü de yemiş oluyor

tete transferinde eleştirilecek bir şey göremiyorum. her fırsatta fırsat transferi diyoruz. alın size fırsat transferi. 25m piyasa değeri olan adamı 3-4 milyona alıyorsun. anadolu'dan bir topçuya talip olsan daha fazla isterler. hukuki boyutu araştırıldıktan sonra sıkıntı yoksa zarar etme ihtimalin sıfır olan bir oyuncu.

kadro şişiyor falan deniyor da bırakın kadro piyasa değeri +10m olan adamlarla şişsin. çer çöpü doldurursan kadron şişer. böyle kaliteli adamlardan her türlü katkı alırsın

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Halukların yayını özetliyorum.

Şu an araştırılan şey malumunuz Rusya ve Ukrayna’da her oyuncu bir sene istediği takıma (anlaştığı) ücretsiz kiralık gidebiliyormuş. Tete’de demiş ki zaten 1 seneden az kaldı kiraya gittikten sonra istediğim takıma gidebilicem freeye düşücem zaten neyi bekleyeyim feshediyorum o zaman.

Uefa kulübü de korumak için sözleşmesinin son senesinde free kiraya giden oyuncunun sözleşmesini otomatik olarak bir sene uzatabilir mi gibi bir sorunun içindeymiş.

Ancak aynı durum Moskova’dan ayrılan bir ara bjk ile adı geçen Ejuke ile de yaşanmış ve bu durum problem olmamış.

Şimdi tek çözülmesi gereken konu buymuş, otomatik uzar mı uzamaz mı.

Gökhan Dinç anlattı bu durumu. Otomatik uzama gibi bir kural üreyeceğini sanmıyorum. En fazla fesih geçersiz olur. Bir sene kiralık oynayıp öyle imza attırırlar.

Konuyu çözmek için 1 sene kiralık

Oyuncu istemeden otomatik uzama işi olmaz. Mantıksız.

Fifa yazı yazılamıyor mu? Var mı bunun sözleşmesinde bir hukuk dışı fesih diye?

Zaniolo gibi avrupa çapında fizik gücü olan bir oyuncuyu hemen elden çıkarmak hoşuma gitmiyor.
ucuza giderse,tete ve rashicanın sıctıgı ve tete ile rashica yerine 2 ortasaha almak varken,ortasahasız pataldıgımız her mac bak nasıl lincliyorum ben okan burugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt