- 2 Temmuz 2011
- 134.328
- 56.467
- 5.338
zaniolo araplara gitemyecegine göre yakup yine bilememişsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Tier 1Zaha psikolojisiyle Tete tranferini de bizim yerimize fb açıklamış oldu![]()
Yabancı sınırı kalkarsa kerem :Kimse bunu inkar etmesin artık
10 numarada Kerem oynayacak
Bu arada Halukların yayını özetliyorum.
Şu an araştırılan şey malumunuz Rusya ve Ukrayna’da her oyuncu bir sene istediği takıma (anlaştığı) ücretsiz kiralık gidebiliyormuş. Tete’de demiş ki zaten 1 seneden az kaldı kiraya gittikten sonra istediğim takıma gidebilicem freeye düşücem zaten neyi bekleyeyim feshediyorum o zaman.
Uefa kulübü de korumak için sözleşmesinin son senesinde free kiraya giden oyuncunun sözleşmesini otomatik olarak bir sene uzatabilir mi gibi bir sorunun içindeymiş.
Ancak aynı durum Moskova’dan ayrılan bir ara bjk ile adı geçen Ejuke ile de yaşanmış ve bu durum problem olmamış.
Şimdi tek çözülmesi gereken konu buymuş, otomatik uzar mı uzamaz mı.
Gökhan Dinç anlattı bu durumu. Otomatik uzama gibi bir kural üreyeceğini sanmıyorum. En fazla fesih geçersiz olur. Bir sene kiralık oynayıp öyle imza attırırlar.
Konuyu çözmek için 1 sene kiralık
Haluk Yürekli: "Tete transferi tamamlanıyorsa ben Zaniolo'nun kalmayacağını düşünmüyorum. Galatasaray oraya Rashica'yı da transfer etmek istiyor."
Tadic'e 3.2 m euro'dan 3.7'e çıkamadı diye bitiremeyen takım Talisca'yı da alamaz.talisca bjk oluyor herhalde

talisca bjk oluyor herhalde
ucuza giderse,tete ve rashicanın sıctıgı ve tete ile rashica yerine 2 ortasaha almak varken,ortasahasız pataldıgımız her mac bak nasıl lincliyorum ben okan burugu.Zaniolo gibi avrupa çapında fizik gücü olan bir oyuncuyu hemen elden çıkarmak hoşuma gitmiyor.