- 2 Temmuz 2011
- 137.799
- 58.729
- 5.488
yok abi spacedekiler ndombele konusuyo.duyumcu yok bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz hedef şaşırtıp arka planı karıştırmak için salınan bir haber gibi asıl yarın kokusu ortaya çıkar. Bizimkiler bu sene fena stratejik yöntem izliyor Zaha'da bile ruhumuz duymadı.Zaniolo gider yerine de Cengiz gelirse.
Önüme gelene sövüp 1 ay MYC alırım.
bak oliveira ve midsö satılıyorSergio midtsjö ikilisine alıcı çıksa keşke. ndombele’ye ek olarak ne olur ne olmaz bi kiralık veya uygun maliyetlere bi orta saha alınıp olası ndombele sıçışının önüne geçilebilirdi
Zaniolo gider yerine de Cengiz gelirse.
Önüme gelene sövüp 1 ay MYC alırım.
Yukarıda ben de yazmıştım Cengiz Truva gerçek hedef Guendouzi'dir inşallah diye.Cengiz hedef şaşırtıp arka planı karıştırmak için salınan bir haber gibi asıl yarın kokusu ortaya çıkar.
Fenerin ilgilendiği isimler üzerinden olabilir Dominguez ile 2 aydır ilgileniyorlar, Tete'yi de özel uçakla Bodrum'a getirdiler. Zaniolo gidiyor haberleri doğruysa Tete doğru olabilir ama orta saha ihtiyacımız da var Dominguez'de olursa şaşırtmaz. Guendouzi'yi de çok isterim keşke öyle bir ihtimal olsa.Yukarıda ben de yazmıştım Cengiz Truva gerçek hedef Guendouzi'dir inşallah diye.
bak oliveira ve midsö satılıyor
fred bonservis
ndombele kiralık
nasıl olur?
Benim bildiğim erden timur yapar bunu10/10
harika iş olur
Dominguez-Tete-Cengiz 3'ünden birini ima ediyor. Zaha'dan 2 gün önce Truva atını atmıştı yine ortaya saldı.Nicolas Dominguez'in alameti farikasi nedir?
103 mac 4 gol 6 asist.
Istemez kalsin
Dominguez-Tete-Cengiz 3'ünden birini ima ediyor. Zaha'dan 2 gün önce salmıştı yine saldı.
Fred ve Ndombole'de aynı bir farkları yok aradığımız profil adamlar ne yazık ki skorerliği yok. Torreira ile beraber tüm yükü onlara emanet edecez.Iyi, fenere gitsin.
15 milyon verecegin adam senede 1 gol atmamali
Dominguez-Tete-Cengiz 3'ünden birini ima ediyor. Zaha'dan 2 gün önce Truva atını atmıştı yine ortaya saldı.
Bu Dominguez'i bir kere bile izlemedim. Hatta ismini ilk defa duydum.Fenerin ilgilendiği isimler üzerinden olabilir Dominguez ile 2 aydır ilgileniyorlar, Tete'yi de özel uçakla Bodrum'a getirdiler. Zaniolo gidiyor haberleri doğruysa Tete doğru olabilir ama orta saha ihtiyacımız da var Dominguez'de olursa şaşırtmaz. Guendouzi'yi de çok isterim keşke öyle bir ihtimal olsa.
Benim hatırladığım Burhancan bir şeyler olabilir tweetinden sonra atılan bir tweetti Zaha'yı kast ediyordu şimdi yine bir şeyleri kast ediyor ama 2-3 güne anca öğreniriz. Ayrıca 5 gündür Ndombole görüşmesini yazıp duruyordu bir anda bitti haberleri gelebilir Ndombole isteyen kulüp sayısı da yok işimizi kolaylaştırır tabi performans konusu soru işareti olacak.bu fotoyu fabrizionun ilk fred haberine cevap olarak atmıştı diye hatırlıyorum, hani fake haber, hedef şaşırtma gibisinden