Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet cumleten SA

Gundeme degerlendirelim:

Tete > Rashica x10 (potansiyel olarak)
45 yasindaki alper bahadir dilenci olmasi ve talisca icin yalvarmasi, trajikomik
Acilen orta saha transferi yapilmali
Tahminim Paredes haftaya imzalar, supriz bir 10 gelir, ben Felix diyorum.
re re re ra ra ra

Evet cumleten SA

Gundeme degerlendirelim:

45 yasindaki alper bahadir dilenci olmasi ve talisca icin yalvarmasi, trajikomik
re re re ra ra ra
Hoş geldin Hakanfield.

iki tane icardi-zaniolo ayarında adam nedir yav.. o zaman daha transfer başlamamış..

Ben Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.

Scouting konusunda da başarısız görmüyorum Zakharyan, Szymanski, Rieder, Baturina gibi isimler listede ama bunlar da tam scouting işi değil sadece biz pek bilmiyorduk, hepsi 10ar kağıttan başlıyor.

Şu bir gerçek tabii, Boey gibi bir topa girmiyoruz ben olsam kesinlikle genç Fransızları denerdim. Antep bile 16 yaşında Fransızı 6 m euroya almış daha yeni, riskse risk ama bu tip adamlar almak daha makul geliyor.
Antep 16 yaşında 6 milyon euro mu? Kimmiş o yav

Evet cumleten SA

Gundeme degerlendirelim:

re re re ra ra ra

ekleme: @Uğur İz haindir

dikkat ettin mi yşne yunusu kattı

geçen sene 14de 14 yapılmışken rashica az skor yapıyor yunus oynamalı diyordu

böyle takıntılarımız herifin

onun istediği yunussa önüne messi gelse yunusu ister
Söylediği şeylerin bir çoğunu anlamıyorum ki zaten herifin zaten kafasındakiyle anlattığı arasında bir takım sorunlar var galiba.

Tete geldiğine göre Zaniolo gitti mi? Şu orta sahayı ciddi merak ediyorum. Bu gün Tielemans kadar hatta ondan iyi 4 oyuncu ile görüşüyoruz dedi Tansel ile Çağlar Soy.
Zanioloyla ilgili ben hala gitmeyecek noktasındayım lakin Tete resmileşirse ya Rashica olmaz ya da Zaniolo kalmaz bu da kesin.

Orta saha için Tielemans’dan daha iyisini alabileceğimize de inanmıyorum ha Paredes daha iyidir onlara göre ya da Dombele, Fred, ona bir şey diyemem.

Evet cumleten SA

Gundeme degerlendirelim:

re re re ra ra ra

ekleme: @Uğur İz haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt