- 11 Aralık 2009
- 18.339
- 11.128
- 1.998
1. Yusuf ismen biliniyordu ama hangi riskle nasıl bir potansiyel vaad ettiği filan, profesyonellerin karar vermesi gereken teknik bir konu idi. Bizde bomboş geçmesi muhtemel 2. sezonuna girmek üzereyken, Avusturya MT nın gelecek vaad eden oyuncusu sıfatıyla, bir Avusturya takımından hala bir teklif bile gelmemiş olması düşündürücü ki ederi olan futbolculara gayet güzel bedeller ödeyen kulüpler var orada...Ben Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. 1Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.
Scouting konusunda da başarısız görmüyorum Zakharyan, Szymanski, Rieder, Baturina gibi isimler listede ama bunlar da tam scouting işi değil sadece biz pek bilmiyorduk, hepsi 10ar kağıttan başlıyor.
Şu bir gerçek tabii, Boey gibi bir topa girmiyoruz ben olsam kesinlikle genç Fransızları denerdim. 2Antep bile 16 yaşında Fransızı 6 m euroya almış daha yeni, riskse risk ama bu tip adamlar almak daha makul geliyor.
2. Gerçek değildir herhalde, demekten kendimi alamadım, kusura bakma, bu saatte kurcalamak da istemedim doğrusu, yarın bakarım. Kafayı mı yediler, Antep' in eti ne budu ne; öyle potansiyel vaad eden bir çocuksa yeri TSL mi olmalı vs vs vs?!..