Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp Ramos'u istiyorsa bir planı var ki istiyor. Bunun mantığını aramak niye geriyor insanları anlamadım. Dün Tete transferini mantıklı bulmamıştım sonra bu yazıyı okudum. Okuduktan sonra bazı şeyler mantıklı gelmişti.

Her şeyi en iyi biz bilmiyoruz. Bir futbol aklı var şu an kulüpte.
Hakaretamiz konuşulmadığı sürece kimsenin gerildiği yok. Senin saçma bulduğum postuna cevap yazmak beni gergin yapmadığı gibi mesaja cevap yazmak yerine ağzı ayrık emoji atman da seni cool yapmıyor. Sana mantıklı gelen şeyler başka insanlara mantıklı gelmeyebilir. Futbol akıllarının geçmişte hatalar yaptığını gördük o sebeple sorgulama mekanizması çalıştırıyoruz, sana da tavsiye ederim. Büyüyün falan diye amatörce laf sektirmeye çalışacağına birazcık sen de düşünüver. Yanlış tespit konusunda (Taylan, Torrent vs.) istikrarlı bir bireye göre fazla iddialı konuşuyorsun zira.

Lütfen ates emojisi atmayin heycanlaniyorum
DefiniteShortKillerwhale-size_restricted.gif

Alp Memduh'un surekli insanlari asagalama ve, herseyi ben bilerim kafasinda olmasindan, gina geldi.

Herkes senin fikrine katilmak zorunda degil, sen Nelsson dersin oburu Ramos der. Suan Erden Timur futbol akli olarak gorev aliyor, Ramos'a istiyorsa mutlaka bunu dusunmeden yapmaz, bir plani vardir.
Bu mesajı kendin mi yazdın lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt