Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.958
- 10.741
- 1.688
Lafont'un seneye sözleşmesi bitiyor Ocak'ta görüşüp bağlayabilirsek süper olur.
Nantes'dan çok maaş aldığını zannetmiyorum.
Nantes'dan çok maaş aldığını zannetmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meali Ramos CL'de oynamak istiyorsa maaşı düşürsün, para istiyorsa Araplara gitsin demeye getirmiş.
Zanioloyu sattık mi renktasUla demin ramos diye taklalar atmiyo muydun totemde misin![]()
Oralara geliriz beyler
İlkay neOha fena bir şey oldu
Mertens için 20 milyon euro teklif gelebilir El Ehtiyar takimdanDüşünüyorum düşünüyorum belki Abdülkerim veya Kerem'e gelebilir.
Sergio'ya falan araplar dışında kimse teklif vermez.
Beklenmedik bir adam dediği için Nelsson, Torreira, Zaniolo ve Boey'i hesaba katmıyorum.
Başka kime teklif gelebilir ki yüksek bedelli?
Mertens zeki adam pek para ile oralara çekilecek bir oyuncu değil.Mertens için 20 milyon euro teklif gelebilir El Ehtiyar takimdan
Meali Ramos CL'de oynamak istiyorsa maaşı düşürsün, para istiyorsa Araplara gitsin demeye getirmiş.
Ramosu alsan nolcak final mi oynucan para bosa gidecekRamos saha içinde 2 sene daha oynar defans hattına seviye atlatır
+ büyük maçlarda psikolojik üstünlüktür
Şampiyonlar liginde bi yerlere gelmek istiyorsak alıcaksın ramosu
Alabiliyorsak imkanlar el veriyorsa adamda sana gelmek istiyorsa hiç düşünmeden alın
Sergio full sezon oynayamaz, bu yaştaramosu aldık diyelim yedek bekleyecek hali yok. nelsson satılıyor o halde. bilemedim, keşke gelir elde edebileceğimiz marcao ve szalai tipi oyuncuya gitsek
Stoper + sag bek yedegi icin mi