Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer bitmemisse neden servis edilir anlamam, şov yani başka bir şey değil, şimdi fener alsa ne olacak ?

Bende çok istemiyorum fakat 8+3 varken eli kolu bağlıyor. Kaleciyi yerli yapmadığımız sürece defans hattında en az 2 Türk lazım gibi duruyor.
Nelsson satılırsa büyük ihtimalle öyle yaparız da içime çok sinmiyor. Aradaki farkla iyi bir orta saha alıp açığı kapatmaya çalışırız.

Yahu Romano girmedi Tete haberini, ben öyle biliyorum timsaha gelmeyelim az önce de yazmıştım
Romano her transfere girmiyor ki ,Zahayla ilgili de haber yapmamıştı. KAP geldi öyle haber yaptı adam. Zaha'da KAP öncesi haber yapan tek yabancı muhabir- o da dakikalar önce yaptı sadece-David Ornsteindi.

Merih-Nelsson değişimi nasıl olur bilmiyorum fakat 3. yerli için kadroda net bir aday yok sürekli 11'i değiştirmek durumunda kalacağız diğer türlü.

Tete vazgecilmez değil yav niye dert ettiniz ki

bunlar sırf gsye çalım atacağız diye kendilerini bile yalanlayabilecek bir camia, tete bize gelmezse muht fbyle imzalar

Suphesiz ki 3. dunya savasinin fitili buradan ateslenecek.
Zaniolacilar
Rasitsacilar ( en tehlikelisi)
Teteciler

Yani öncelik olmayan tamamen fırsat transferi tete'nin menajerine de boyun eğecek degiliz yol alsın. Bu transfer sadece bizim şartlarımız da olur.

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt