Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.246
- 6.866
- 2.323
Mali Koç coştu
Ziyech, Jorginho, Tete fb de
Ziyech, Jorginho, Tete fb de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson satılırsa büyük ihtimalle öyle yaparız da içime çok sinmiyor. Aradaki farkla iyi bir orta saha alıp açığı kapatmaya çalışırız.Bende çok istemiyorum fakat 8+3 varken eli kolu bağlıyor. Kaleciyi yerli yapmadığımız sürece defans hattında en az 2 Türk lazım gibi duruyor.
Romano her transfere girmiyor ki ,Zahayla ilgili de haber yapmamıştı. KAP geldi öyle haber yaptı adam. Zaha'da KAP öncesi haber yapan tek yabancı muhabir- o da dakikalar önce yaptı sadece-David Ornsteindi.Yahu Romano girmedi Tete haberini, ben öyle biliyorum timsaha gelmeyelim az önce de yazmıştım
Aynen öyle ben burda duyumculardan çok bu haberi servis eden yönetim yada yöneticide hata ararım. Çok büyük acemilik etmişler malesef.Transfer bitmemisse neden servis edilir anlamam, şov yani başka bir şey değil, şimdi fener alsa ne olacak ?
Aynen öyle ben burda duyumculardan çok bu haberi servis eden yönetim yada yöneticide hata ararım. Çok büyük acemilik etmişler malesef.