Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculari kiralik yolluyorsak, opsiyonlar bence zorunlu olmali. Bu hem Morutan hem Yunus icinde gecerli. Yusufu opsiyonsuz bir defansi zayif olan lige yollardim. Orda piyasasini yükseltsin ve devamina sonra bakariz.

Olmadi bonservisde biraz fedakarlik yapip 15-20% pay isteyelim. Bence ikisindede sonra +10 milyona transfer olma potansiyel var. Hele kendi stilerine uyan bir takima giderlerse.

Yani örneğin Torreira CL ve kritik lig maçları eşiğinde 6-8 hafta sakatlansa tüm yatırım çöpe gitmiş olacak

Lakin Torreira'yı kendi emsali ya da Icardi'yi kendi emsali biriyle yedekleyecek kadar zengin değiliz burası okey.

Ancak Torreira ile Midjsö pek yedeklenecek bir ikili gibi durmadıklarını geçen sene gördük

Benim şahsi görüşüm Ndombele/Fred - Torreira - Berkan - Oliviera - Demirbay kurgusunda tek 10 no elde Mertens kalıyor

10 olan ama gerekirse 8.5 diyebileceğimiz noktada oynayan bir oyuncu daha alınacaktır

He bu scout olur; Mata gibi olur bilemem lakin alacağımıza eminim
Kimse sakatlanmazsa ne olacak peki, tribünde oturan adama 2 m euro maaş mı verilecek? Tüm yedekleri düşünürsek herhalde yedekte de 20 m euroluk bir ekip olacak asları yedeklesin diye.

Dünyada bu dediğini yapan tek takım var o da City, başka tek kulüp yok. Liverpool gibi kulüp genç çıkardı da oynattı sakatlık olunca.

Her şeyi geçtim Ndombele alıcaz üstüne hangi akla hizmet maliyete girip başka 8 numara alınması beklenebilir aklım almıyor.

10 numara alınabilir, onun da tek ihtimali fırsat çıkması ki Zaha geldikten sonra o oynar orada.

Ya arkadaş çok birşey biliyormuş gibi şu zamandan önce dönemez yok minumum şu kadar süresi var sanki adamlarla birlikteler doktor raporlarını antreman raporlarından haberleri varmış gibi yazmıyorlar mı birde :/

carsamba günkü mactan önce zaniolo 2-3 antrenmana katılmayacak demişti okan hoca.mevzu oysa.kafa topuna cıkarken saktlanmıs kasıkları

ben gidip alışveriş yapayım,bu ndombele de mi 15 gun sürecek yav.

bu arada bizim transferin 15 eylülde bitmesi düşünüldüğü kadar iyi bir şey değil

takımların özellikle avrupada ilk maçlarını çok olumsuz etkiliyor

erden bey transferi eline yüzüne bulaştırdı. bu kadar geç kalınması hiç normal bir şey değil

clye girersek 30 m euro gelir var ama kimsenin şeyinde değil.

takım hazır değil, transferler yok, geçen seneden kalma 9 kişiyle eleme oynuyoru

İşte herkesin şaşıracağı, İngiltereden gelecek 8 numara

Ekli dosyayı görüntüle 213519
giphy.webp

Son düzenleme:
aaaa morutan kadroya eklenmemiş,öyleyse gider o zaman.mecbur midsö eklendi ortasahasızlıktan

IMG_5716.webp

Dün eyüple idmana çıkan Metehan niye listede acaba

Morutan'ın muhtemelen yolcu ki Avrupa kadrosuna dahil edilmemiş şu an için böyle duruyor. 8 numara transferinden sonra Midtsjö de yolcu olabilir.

1-Muslera
2-Boey
3-Dubois
4-Nelsson
5-Angelino
6-Torreira
7-Oliveira
8-Midtsjö
9-Zaniolo
10-Mertens
11-Zaha
12-Icardi
13-Bakambu
14-8 numara transferi

Uğur K. sürüngeni kırk takla attı fb space odasında yt kanalına fenerli abone çekmek için. Bu salağı takip edeni Allaha havale ediyorum

Yapmak zorunda, ugurun yayınlarını izlersen futbol bilgisinin herhangi bir forum üyesi kadar olduğunu görürsün, ama bu işten çok sağlam para yiyiyor. Mustafa Demirtaş ve Sinan Yılmaz gibi saha içi bilgisi yok, onun için de uğur başka işler peşinde koşuyor

berk kızıldemiri bari a takıma alalım.özel bi yetenek olsun a takımda en azından.baran kiralık gidecekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt