Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15i vermedik 5 sene taksitli alındı. 30 a satsan yukarda arkadaşların dediği gibi 15+%20 paydan 21m eurosu romaya verilecek gibi düşünülebilir. 9 m euroya zaniolonun yerini doldurabilirseniz satın.
Ee şimdi biri çıkıp 35 verip alırsa bu sefer 22m çıkacak bu hesapta. Yine dolduramazsın ki bu hesaba göre trink 35e alırlarsa ne diceksin?

Kamada sistem takımı arıyormuş aynen yav :asd:
15318184-0-image-a-5_1561625464525.webp

Ndidi ismi cikti mi hic bizimle?

Bu arada Zaniolonun satilacaksa devre arasinda satilmasi gerektigini dusunuyorum kendisini ligde ve CLde izlemis oluruz doya doya

Zaniolo cok buyuk bir bomba ya elimizde patlayacak ya da cok iyi oynayacak. Ben bu riske girmem teklif varsa satarim. Amac sadece sampiyonlar liginde iyi oynasin degil, sampiyon olamazsan seneye sampiyonlar ligi yok ve suanki kadronun maasinu odeyemezsin
O yüzden Adnan Polat kovalandı başkanlıktan.
Şu kurduğun cümle yapılan diğer transferlere, yönetime ve şampiyon kadroya hiç güvenmediğin manası taşıyor.

Zaniolo cok buyuk bir bomba ya elimizde patlayacak ya da cok iyi oynayacak. Ben bu riske girmem teklif varsa satarim. Amac sadece sampiyonlar liginde iyi oynasin degil, sampiyon olamazsan seneye sampiyonlar ligi yok ve suanki kadronun maasinu odeyemezsin
Nasıl CL yok yav. Format değişti bir dahaki sene 2 takım yolluyoruz cl elemelerine.

O yüzden Adnan Polat kovalandı başkanlıktan.
Şu kurduğun cümle yapılan diğer transferlere, yönetime ve şampiyon kadroya hiç güvenmediğin manası taşıyor.
Yonetime degil, zanioloya güvenmiyorum bana o güveni vermiyor. Ayrıca opsiyonlar belli

1. Simdi 28e teklif var sat. 28-15-3. 10m euro kar.
2. Satmadigiin zaman
-Cok iyi oynar 35e gider.35-15-5.15m euro kar
-Dogru duzgun katki veremez kendini gosteremez 15m veren cikmaz elimizde kalir.

Ben ilk şıkkı seciyorum, bunun yonetimle, hocayla ilgisi yok

Yonetime degil, zanioloya güvenmiyorum bana o güveni vermiyor. Ayrıca opsiyonlar belli

1. Simdi 28e teklif var sat. 28-15-3. 10m euro kar.
2. Satmadigiin zaman
-Cok iyi oynar 35e gider.35-15-5.15m euro kar
-Dogru duzgun katki veremez kendini gosteremez 15m veren cikmaz elimizde kalir.

Ben ilk şıkkı seciyorum, bunun yonetimle, hocayla ilgisi yok
çok iyi oynar üst tura çıkarsın 15m+9m kar
Bu kafayla Icardi ve Zaha yı da satalım, araplar istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt