Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen demedin mi CL de işimize yarar diye
İşimize yaraması interi milanı city deplasmanda yenebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ters gelebilir zorlayabilir hatta maç bile alabilir bilemezsin ama yukarıda yazdım 2 senedir oynadığı bir şey yok

bence solda zaha ve anhel varsa sağda zanolo bulunabilir
raşit 100% gerekli diyemeyiz
F2neYA2XYAAcENa

Bu sene ülkemizde şampiyon olan takım CL'ye direk playoff'tan başlıcak. 2.olan takımımız ise 2.elemeden yani bu sene bizim başladığımız yerden başlayacak.

İşimize yaraması interi milanı city deplasmanda yenebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ters gelebilir zorlayabilir hatta maç bile alabilir bilemezsin ama yukarıda yazdım 2 senedir oynadığı bir şey yok
Bize gelmeden önceki sene, sanıyorum takımlar Roma ya karşı açık oynamıştır konferans liginde
1691084110749.webp

Geldiği sene ilk yarı (sonra Mou ya ana avrat düz gidip, taraftar ile papaz oluyor)
1691084163465.webp

Torreira - Bentancur orta sahasını bizde görmek isterim ama Bentancur sakatlıktan dönemedi henüz galiba.

Daha fazla tartışmıcam, zaniolo için. Transferi biz yapmıyoruz, bakalım erden başkan ile Okan hoca nasıl düşünüyor. Her şeyin hayırlısı
sen tartışmıyorsun ki zaten Zani konusunda. Kafanda oluşturduğun; Zaniolo nun Yiğit gökoğlan gibi oynadığı bir dünyayı bizi inandırmaya çalışıyorsun.
Zaniolo yu biz kötü performans gösteriyor diye almadık. Adam Mou ve taraftar ile kanlı bıçaklı hale geldiği için aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt