Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortada yok dedin Ali 2 senedir. Ben sadece verilerini koydum oraya. Dümdüz sallamışsın.İnş siz haklı çıkarsınız biz bu transferden çok iyi kar ederiz
Esas sizin kafanızda bir zaniolo var ve fener maçı haricinde ortada yoktu. Şuanki zaniolo bununla bir alakası yok habire top kaybı yapıyor, takım oyununu bilmiyor savunma yapmayı bilmiyor her maç en az 1 sarı görüp debeleniyor.sen tartışmıyorsun ki zaten Zani konusunda. Kafanda oluşturduğun; Zaniolo nun Yiğit gökoğlan gibi oynadığı bir dünyayı bizi inandırmaya çalışıyorsun.
Zaniolo yu biz kötü performans gösteriyor diye almadık. Adam Mou ve taraftar ile kanlı bıçaklı hale geldiği için aldık.
Isteyen var mı üstadzaniolo'yu 30 milyona satmayan haindir
zaniolo'yu 30 milyona satmayan haindir
Rafa Silva Galatasaray'a transfer olmalı..
Daikin klimaya bak hele bizi beğenmiyorKamada gtne girsin katana
henüz yok galiba olsa çoktan satılırdıIsteyen var mı üstad
Aldığı süreler geçen seneEsas sizin kafanızda bir zaniolo var ve fener maçı haricinde ortada yoktu. Şuanki zaniolo bununla bir alakası yok habire top kaybı yapıyor, takım oyununu bilmiyor savunma yapmayı bilmiyor her maç en az 1 sarı görüp debeleniyor.

Yav adamı hep beraber her maç izledik, sen bu adamı fener maçı hariç beğendiysen başka diyeceğim hiçbir şey yok zaten, tepe tepe kullan.Aldığı süreler geçen sene
Ekli dosyayı görüntüle 213447
349 dakika da 5 gol
sadece 1 maç sarı kart görmüş
Başka sallayacağın bir şey var mı?
Bu taraftarın Zaniolo ile alıp veremediği nedir cidden anlayamadım
Ontiveira denen 3. Lig topçusuna , yeni messi çeken taraftar zanioloya çöp diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne taş kafalı herifsin yav.