Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30+ teklif gelse zaniolo satılır zaten

ordan gelen parayla da muhtemelen baturina tarzı bir 10 numara alınır

ama olmadık şeyleri uzun uzadıya konuşmanın anlamı yok

yok değil mi söyleyeceğin bir şey sadece ''benim fikrim'' den başka?
Söyleyeceğim şey çok basit bu adam geçen sene bizde bırak 15i 5m euroluk top oynamadı, bu sene de böyle oynarsa elimizde patlayacak. Ama sen bunu anlamakta zorluk çekiyorsun

Herkesi itidalli olmaya davet ediyorum önce şu sezon bir bitsin sonra haklı çıkan taraf diğerine noldu lan desin

Söyleyeceğim şey çok basit bu adam geçen sene bizde bırak 15i 5m euroluk top oynamadı, bu sene de böyle oynarsa elimizde patlayacak. Ama sen bunu anlamakta zorluk çekiyorsun
Boey için geçen sene başı şu cümlelerin aynısı birebir kuruldu belki daha beterleri(ben de dahilim buna).
Nasıl oynarsa Ali? 350 dakika da 5 gol atarsa mı? yani 70 dakika da 1 skora etki ederse mi?

Ndombele gelirse adımın ntembele olarak degistirilmesini talep ediyorum.

Yahu insan tuttuğu takımın topçusunu elbette eleştirir ama iftira atar gibi argümanlar sunmaz.
Bi kısım taraftarımız öyle besleniyor yapacak bişey yok. Zaniolo olması önemli değil o gider sıra Zahaya gelir. Hocaya da yalancı diyorlardı sabah dünkü zaniolo olayından dolayı

Thielemans essegi en basta kabul etseydi şimdi ne güzel kadro oturmuş olacaktı dünkü maçta da ortasahasiz olmayacaktik

Hoş Zaniolo daha yarım sezon oynadı bu taraftar Boey e bile çöp demiş taraftar çok şey yapmamak lazım :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geniş alanı koca sezon boyunca maksimum 7-8 maçta bulabilir biz 55 maç oynucaz
bak 10 dakika olmadı sana Konferans liginde yaptığı skoru attım. Bu da skor yaptığı takımlar. Hangisi sence açık alan vermiştir?
1691085331120.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt