Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum ama form tutmuş bir Zaniolo harbiden uçuk bir seviye yaratabilir. Kalması ve gitmesi konusunda acayip kararsızlık yaşatıyor.

fiyatı belli 30-35 veren alır götürür

bu sezon her türlü saplayacak, sağlam performansta gösterecek

şampiyon olmuş kadroda bulabildiği kısa sürede bile faydalı işler yapmış adama niye çökmeye çalışıyor millet, ne gerek var anlamadım. zaten şampiyon oldu bu kadro, ligi yine her türlü götürecek zor bi lig değil bizim açımızdan, rakipler fiyasko

zaniolo yüzünden 15 puanımızı silmeyecekse tff, elemanı eleştirmenin zamanı değil şuan.

Kerem Aktürkoğlu falan topçu yav bu ülkede, Ferdi falan tanrı muamelesi görüyor, koca Zaniolo mu balon olacak

fb ekambiyi alıyor bu arada.cengiz için peşin para istiyo marsilya vadesiz

Tete Gs da diyen fbli adam,brezilyada yaşıyormuş ve tetenin menajerinin yakin arkadaşıymis bu arada.fb spacede soka ugramislar.fb muhabirleri sercan hamzaoglu ve arda birben fbnin teteyi almayacağını yazdi.fb duyumculari bile bizim muhabirlerden onde

Tete Gs da diyen fbli adam,brezilyada yaşıyormuş ve tetenin menajerinin yakin arkadaşıymis bu arada.fb spacede soka ugramislar.fb muhabirleri sercan hamzaoglu ve arda birben fbnin teteyi almayacağını yazdi.fb duyumculari bile bizim muhabirlerden onde

o herif gerizekalının teki bro, kendi evreninde Ronaldinho’yla falan yatıp kalkıyor öyle şizofren bi herif

geçen anlatıyor, talisca ile konuştum gelmeyecek beyler falan filan diye

deli orhan, rastgele olta attı twitterda, ha belki de tutturur bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt