Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.785
- 18.886
- 1.188
Endombileye aldik mi
Bugün alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Endombileye aldik mi
Rasica ya bonservis vermek yerine Tete ile anlaşmış olabiliriz, Rasica instagramda fotoğrafını falan değiştirmiş demekki vazgeçildi, hayırlı olsun bakalım.rashica'ya hayır tete'ye evet
hojbjergErden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole basında konuşuldu dün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var. 2-3 güne İstanbul'a indiririz diye tahmin ediyorum.
Takımdaki mevcutlar sahaya çıksın da önce, eksikler kalan süreçte halledilir.
Takımın en kritik 3-4 oyuncusu eksik.
fabrizionun romanonun ilk fred haberine cevap olarak attı diye hatırlıyorum o truva atı fotosunu, yem haber anlamında diyebilir şuanki çıkan orta sahalar için
Takımlar isim üstünde düşük profil ama hepsi liginin şampiyonu. O özgüven ve takımlık ile çıkıyorlar karşımıza.Clye kalır miyiz lan
Antwerp
Rakow - Aris Limassol
Slovan Bratislava - Maccabi Haifa
Molde - Klaksvik
rashica'ya hayır tete'ye evet
Bence işin sonunda gravenberc çekeceğiz
Neyle alacan kardeşim neyle gel burda anlatGelin bunda anlaşalım ve bu işi sulh içinde çözelim derim
Yoksa forum birbirine girecek
Gidenler
Luyindama - Satılık
Midtsjo - Satılık
Sergio - Satılık
Morutan - Kiralık
Yusuf Demir - Kiralık
Yunus Akgün - Kiralık
Baran Aksaka - Kiralık
Gelenler
Fofana
Dominguez
Rashica
Tete
Merih
Zaniolo giderse 17-18 e biter bence o işBayern en az 25m fiyat ceker, kulübün anahtarini da verelim
Hocam ; %100 haklısında , Umut Nayır'a kadar gitmene gerek yok .Elinin altında Eren Aydın var.Umut Nayır bile yekün tutuyor.Eren Aydın bedava,Halilden kat be kat daha ruhlu ve özverili oynayacağına eminim.Bu sene transferde eksikleri kapatmaktan fanteziye kactigimizi dusunuyorum.
Umut Nayır yerine Halil Dervisoglunu neden aldik? Adam top tutamadi Zalgiris macinda. Asiri zayif ve beceriksizdi. Umut bu isleri 10 kat iyi yapar. Ustelik Eyupspor oyuncusuydu, ugrasmazdik bile almak icin.