Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombeleye küfür fln etmiş spurs taraftarı nsl çakabiliriz saudilere şeklinde konuşuluyor
uzak dursak ii olacak herhal

O teklifi kabul edeceklerini sanmıyorum doğruysa ama o maliyete biterse risksiz güzel iş olur.

Tottenham muhtemelen 10-12 Milyon Euro'dan açar kapıyı, minimum 8 Milyon Euro da beklentileri olacaktır.

Zorunlu opsiyon ile ikna etmeye çalışabiliriz.

Dombelenin geçen sezon Napoli formasıyla attığı bir gol vardı. Top mermi gibi gitmişti. Acayip bir şuttu.

Ndombele uygun profil değil adam futbol oynamak istemiyor ki hali tavrı sıkıntılı neden bu kadar riskli bir hamle yapalım ki anlamadım yani hani formsuz vs olsa tamam da öyle değil yok normalde bize gelmezdi muhabbetini de geçelim adam anormal durumda zaten bu şekilde de bize gelmemeli.

Bu arada twitter da +3 varken Cengiz mantıklı vs denmiş.

Kabul etmiyorum.

Zira hali hazırda elimizde A Milli Takım kadrosunda yer alan

Kerem
Barış
Abdulkerim

gibi nerede ise doğrudan 11 statüsüne gelmiş 3 oyuncu var.

Yine aynı şekilde geniş kadroda yer alan/yer alacak

Berkan
Kazımcan (U21)
Kaan
Yunus
Emin (U21)

ve yerli statüsünde oynayabilecek

Kerem Demirbay

var. Öncelikli odak noktamız U21 olanları geliştirip, Yunus'u kazanmak, kazanamıyorsak da biraz parlatıp satışını gerçekleştirmek üzerine olmalı.

İlk grupta yer alan Kerem, Barış, Abdulkerim ile Demirbay büyük ölçüde 3 kontenjanı sakatlık bela olmazsa zaten götürecek. Yedekten Kaan, Berkan, Yunus da varken bence oldukça gereksiz bir maliyet olur, ki Cengiz'i severim normalde.

Kanat için Rashica dışında hamle yapılmasına gerek yok. Bence Rashica defansif olarak Cengiz'den vs zaten tartışmasız iyi. Oyun görüşü olarak da istenen profilde.

Zaha-Kerem-Barış-Rashica-Yunus o bölgeyi rahat götürür.

Forvet arkası ve 2. forvet için elde

Zaniolo-Mertens var

Garip gelecek ama bence İcardi dışında elde ki forvet rotasyonu biraz aşağıda kalıyor.

Bakambu'yu tek maçla yargılamam ama görüntüsü şaşkın gibiydi ilk maçta. Biraz daha takip etmekte fayda var. Ama İcardi form tutana kadar Gomis katkısı almaya ihtiyacımız var kendisinden.

Ndombelenin maç içinde danyleşmesi dışında problem yok.
O kadar ince eleyip sık dokuyup ndombeleyi almayız gibi yav.
Benim aklımda net guendouzi stili bir herif var şöyle Marsilya’yı kündeye getirip taksitle alabilsek. Adam yer orası.

Yoğunlaşmamız gereken ülke Fransa olmalı.

Cengizi bedava verseler almam takıma.Bırakalım şikeciler bayılsın 12-15m euro

Herkes Zaniolo'yu satarsak yarısını bankalar birliğine vereceğiz diyor. Zaniolo'yu satmazsak bankalar birliğine para vermeyecek miyiz yani?

Zaniolo satılmazsa bankalar birliği avucunu yalıyor, paramız bizde mi kalıyor? Her türlü vereceğiz zaten o parayı. Ha sponsordan almışız ha Zaniolo'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt