Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombeleyi istemiyorum. Napoli'de 90 dakika oynadığı 1 tane lig maçı yok.

Erden Timur'un medyada ismi çıkmamamış birinin peşinde olduğunu düşünüyorum.

Fofana adı geçip de beni heyecanlandıran tek isim şu an ismi çıkanlar arasında.

1. Performansı yükseliş trendinde
2. Fransa Milli Takım kadrosunda
3. Yaşı en uygun olan aday
4. Satışından para etme ihtimali en yüksek oyuncu
5. Atletik performansı ve fiziksel gücü en yüksek isim

Eğer bizde 1-2 sene CL katılımlı performans verirse 11-12 Milyon Euro %10 Pay ile bitirebilirsek 2 sene sonra 35 Milyon Euro ile satarız.

Demirbay dan sonra ben gedson gibi genç (gedson değil kesinlikle) potansiyel barındıran şimdiye kadar da bir performans göstermiş bir oyuncu alınabileceğini düşünmeye başladım. Ndonbele fala çok riskli ve maliyetli bir transfer görünümünde. Gravenberch falan kiralık hamlesi belki olabilir.

Kalınlaşmış, hantallaşmış ve alametifarikasını kaybetmiş bir Ndombele bizim için çok büyük risk.

Bu hale gelmese alamazdık deniyor ama Dele Alli için de Beşiktaşlılar aynısını diyordu, onlara da yaramadı. Biz hem para bağlar hem de takımdaki en kritik mevkiyi emanet edersek risk çok fazla olur.

Ndombele'de adanmışlık eksikliği var o adanmışlığı bizde sağlayabilirse Yaya Tourenin 1 tık altında bi profil bu adam fizik,teknik,pas,dribling herşey fazlasıyla var.O adanmışlığı sağlayamazsa biraz da Türkiyede takılayım kafasında gelirse o maliyetiyle bi yerimizde patlar.Satın alma opsiyonlu kiralık en makul yol gibi duruyor.

Erden başkan o kadar ölcüyoruz biçiyoruz karakterini hatta ilk karaktere bakıyoruz dedi. Ndombelenin kafasının kırık olmasıyla ilgili yangın bence boşa. Gerçekten öyleyse bunu farkettikten sonra ilgimiz olmamıştır bile.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt