Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndonbele transfer bjk nın ya tutarsa diye transfer ettiği dele alli ve pjanic transferlerinden farklı olmaz... Bunu daha önce de söylemiştim. Bu hataya düşmemeliyiz. Bir takımın en önemli mevkisi şu anki futbol anlayışında. Bırakın Sergio ve Kerem ile devam edelim daha iyi bu riski alacağımıza... En azından paramız boşa gitmez...

Herkes Zaniolo'yu satarsak yarısını bankalar birliğine vereceğiz diyor. Zaniolo'yu satmazsak bankalar birliğine para vermeyecek miyiz yani?

Zaniolo satılmazsa bankalar birliği avucunu yalıyor, paramız bizde mi kalıyor? Her türlü vereceğiz zaten o parayı. Ha sponsordan almışız ha Zaniolo'dan.
Bu yazdığın bizim ülkenin IQ seviyesini anlatıyor :) tebrikler renkdaş

Fofana adı geçip de beni heyecanlandıran tek isim şu an ismi çıkanlar arasında.

1. Performansı yükseliş trendinde
2. Fransa Milli Takım kadrosunda
3. Yaşı en uygun olan aday
4. Satışından para etme ihtimali en yüksek oyuncu
5. Atletik performansı ve fiziksel gücü en yüksek isim

Eğer bizde 1-2 sene CL katılımlı performans verirse 11-12 Milyon Euro %10 Pay ile bitirebilirsek 2 sene sonra 35 Milyon Euro ile satarız.

O 35i senden simdi isterler.

0f5ae8af-b711-45c5-8251-962e74cb32c1.webp

Bu sene de favori görüyorlar bizi

Herkes Zaniolo'yu satarsak yarısını bankalar birliğine vereceğiz diyor. Zaniolo'yu satmazsak bankalar birliğine para vermeyecek miyiz yani?

Zaniolo satılmazsa bankalar birliği avucunu yalıyor, paramız bizde mi kalıyor? Her türlü vereceğiz zaten o parayı. Ha sponsordan almışız ha Zaniolo'dan.
Dursun başkan vermek istemiyor sorun orda yoksa belki de şimdiye çoktan satılmıştı arka kapı aranıyor

şu yunusa taktım kafayı ya acayip çalım yeteneği var teknik müthiş ki altyapıda hayatım boyunca bir iki kazma dışında tekniği olmayan görmedim ama maç içinde niye mala bağlıyorsun sen çocuk. Abi şurda şut çalışacaksın özellikle kalenin imkansız denilen yerlerine çekeceksin ki senin de farkın bu olacak. Olacak ki maçı çözecek adam olacaksın.
Bu illa çalım atayım kafasını değiştirmezse işi yaş. Yol yakınken kendini Avrupa’ya atsın.
Marsilya’ya Cengiz’in yerine uğurlayalım kendisini.

Ndombele'de adanmışlık eksikliği var o adanmışlığı bizde sağlayabilirse Yaya Tourenin 1 tık altında bi profil bu adam fizik,teknik,pas,dribling herşey fazlasıyla var.O adanmışlığı sağlayamazsa biraz da Türkiyede takılayım kafasında gelirse o maliyetiyle bi yerimizde patlar.Satın alma opsiyonlu kiralık en makul yol gibi duruyor.
Bence parayi bulunca doymusluk hissi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt