Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağustosa girerken ilk 11 ve rotasyon #8 hariç tamamlandı ki geçen seneye bakarsak 8 de tamam diyebiliriz ama daha iyisi lazım neticede.

Harika bir transfer dönemi diyebiliriz.

Şimdi 8 numarayı yukarıya taşıyabilecek bir adam alıp gidecekleri bir an önce yollama zamanı

N'dombeleye hiç içim sinmiyor. Ayrıca haberlere göre sponsor destekli bir transfer olacaksa bence Fofana zorlanıyor olabilir ki, en doğru tercih o.

Kerem 93 dogumlu.
Adam 4 - 8 yas arasinda 4 sampiyonluk, 1 UEFA, 1 Super kupa, 1 tane de 2 gruplu UCL'de ceyrek gordu. Muhtemelen 80 83 dogumlu olup da babalari farkli takimli kendileri fanatik Galatasarayli nesilden.

Kerem 93 dogumlu.
Adam 4 - 8 yas arasinda 4 sampiyonluk, 1 UEFA, 1 Super kupa, 1 tane de 2 gruplu UCL'de ceyrek gordu. Muhtemelen 80 83 dogumlu olup da babalari farkli takimli kendileri fanatik Galatasarayli nesilden.
Adam gibi topunu oynasın fenerli olsun profesyonel futbolcuysa işini yapacak alt yapıdan felan da yetismemis sonuçta.

Yalnız bizim Şampiyonlar ligine bu sene kalmamız çok önemli maddi gelir olarak Ondan sonra UEFA ya gitsek de olur.
barcelonayla karşılaştığımız sene 17 milyon kazandık, sadece ş.liginde çeyrek final oynasak son 16+çeyrek final bedeli 20 milyon euro.
Maç başı 2.8 kazancı var.
Yayın geliri 3 milyon euro

Kaba taslak çeyrek final 55 milyon, son 16 yaparsak 45, 2 galibiyet falan alıp 3. olursak 35 milyon euro gibi bir gelir var ortada.

Kadronun maaş gideri çıkmış oluyor.

3. olup uefa'ya gitsen orada da para yok yav.
Birbirinden zorlu 7 maç oynayıp yıpranıp 10.4 milyon euro ödül var.
Gerçi götü boklu türkiye liginde oynayıp türlü türlü oyunlarla uğraşacağına 7 maç full konsantre uefa şampiyonu olup aynı parayı almak daha mantıklı. 1 sene sonra ş.ligini garantilemiş oluyorsun. Kupanın prestiji de ayrı şekilde gelire dönüştürme şansımız var.

takımdan 3 yerli 2 yabancı oyuncuyla muhabbetim var , biraderin çalıştığı spor salonuna geliyorlar zeytinburnu fişekhane de . son 2 senede bizde oynayan yerlilerden kimlerin fenerli olduğunu söylesem dudağınız uçuklar. o yüzden fazla dillendirmeyin gerek yok. prof. dünya , herkes biz gibi bakmıyor olaya

Şu video bile açık alanda etkili olduğunu gördük ancak tam kapanan takımlara ne yapıyor hiç birşey yapamıyor. Tekrar söylüyorum satılmazsa çok söver bu taraftar.
Taraftarın sövmesi ne gibi bir kriter ben anlamadım karagümrükte icardiye bile penaltıyı atamadı diye ana avrat giden, 1 maç kötü oldu mu çöp yapan bir topluluk zaten taraftar ve sövmek için yer aranıyor çoğunlukla. Bu topluluğu bir kriter olarak görüp aman sövmesinler diye adammı satalım anlamadım bu mantığı.

18.04.2023 tarihindeki Napoli Milan macinda
Ndombele sofascore 7.1
Bu macin tamamini nereden izleyebiliriz bilen var mi?

Zanioloyu satıp cengizi almak Cengiz underin fm oynarken yapacağı tarz bir işe benziyor yıllar önce zaniolo a takıma çıkıp cengizi kesmişti galiba romada onun intikamı gibi bir şey.

takımdan 3 yerli 2 yabancı oyuncuyla muhabbetim var , biraderin çalıştığı spor salonuna geliyorlar zeytinburnu fişekhane de . son 2 senede bizde oynayan yerlilerden kimlerin fenerli olduğunu söylesem dudağınız uçuklar. o yüzden fazla dillendirmeyin gerek yok. prof. dünya , herkes biz gibi bakmıyor olaya
İcardi fbli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt