Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görünen köy kılavuz istemez

ndombele yıllardır kilolarıyla, formsuzluğuyla eleştirilen bi adam

spurs taraftarı gitsin diye 4 gözle bekliyor
Taraftarla bakarsak yandık ndombeleden iyi fofana gelecekse ok veya locatelli veya x kişi.
Melo da juve istemiyor ligin balonu seçilmişti geldiğinde.

Yunus kanat rotasyonunda 6'ncı sıradaki kanat oyuncusu Morutan yabancı kuralından dolayı gönderiliyor. Zaha, Zaniolo, Kerem, Rashica, Barış ardından Yunus geliyor. Morutan'ın kalabileceği hiçbir düzen yok.
Rashica geldiyse birşey diyemem haberim yok + Morutan satıldıysa yine birşey diyemem ama Sağda Zaniolo ardından ne Barış gelir ne Yunus gelir.. Orada şu düzende Zaniolo'nun alternatifi Morutan'dı.. Orayı o çocuk hak ediyordu.. Hak yeniyor..

Rashica geldiyse birşey diyemem haberim yok + satıldıysa yine birşey diyemem ama Sağda Zaniolo ardından ne Barış gelir ne Yunus gelir.. Orada şu düzende Zaniolo'nun alternatifi Morutan'dı..
Yunus yerli olduğu için zaten 5-6'ncı kanat rotasyon oyuncusu durumunda muhtemelen duruma göre o da gidecek. Morutan yerli olsa kalırdı fark buradan kaynaklanıyor.

bonservisiyle verilmeyecekmiş ( düşüşk teklifler var sanırım )

kiralık gidecek %95 ihtimal
Yav bu adam öyle Kılınç falan gibi futbola yabancı da değil yetenekli de yani hazirlik maclarinda da iyiydi , elemelerde hiç şans vermedik.3-5 kuruşa kiralayıp hücuma yine para harcayıp yabancı alacaksak bence kalsın.Arada saçma sapan işler de yapıyoruz böyle

bu arada raşiti sola koyarsak efsane katkı alabiliriz , gerçek yeri de orası zaten. angelino nun defansif zaafiyetini de bi nebze ortadan kaldırmış oluruz. Kerem kardeşde yerinin garanti olmadığını anlar bİraz

...........Torreira........8................
Zaniolo........Zaha........Raşit
......................İcardi....................

Yunus yerli olduğu için zaten 5-6'ncı kanat rotasyon oyuncusu durumunda muhtemelen duruma göre o da gidecek. Morutan yerli olsa kalırdı fark buradan kaynaklanıyor.
Hocam yerli yabancı kim olursa olsun çöp çöptür.. Düşüncene saygı duyuyorum ama bana göre son 2 senedir Yunus kadar torpilli bir adam gelmedi.. Geçen sene ilk 6-7 hafta Kerem-Yunus ikilisi bizi yarıştan kopartıyordu.. Kuyruğu Icardi-Rashica ikilisi kurtardı.. Halil Dervişoğlu FT'nin torpillisiydi.. Halil yüzünden Mustafa Mohammed'i yediler şimdi aynı senaryoları görünce sinirleniyorum.. İnşallah ya Rashica gelmiştir ya Morutan satılmıştır.

Dubois, Oliviera, Midtsjö OUT
Gendouzi, Rashica, Fofana, Calal Huseynov IN

Boey'in yedeği olarak Ali Turap ve Kaan Ayhan'ın yanı sıra Rashica da oynayabilir.

Son gün fırsat transferi olursa Morutan kiralanır.

Hocam yerli yabancı kim olursa olsun çöp çöptür.. Düşüncene saygı duyuyorum ama bana göre son 2 senedir Yunus kadar torpilli bir adam gelmedi.. Geçen sene ilk 6-7 hafta Kerem-Yunus ikilisi bizi yarıştan kopartıyordu.. Kuyruğu Icardi-Rashica ikilisi kurtardı.. Halil Dervişoğlu FT'nin torpillisiydi.. Halil yüzünden Mustafa Mohammed'i yediler şimdi aynı senaryoları görünce sinirleniyorum.. İnşallah ya Rashica gelmiştir ya Morutan satılmıştır.
Yunus altyapılı olduğundan torpilli yada sabrediliyor biraz, altyapıdan topçu çıkmıyor bir Yunus ve Emin var işte sabrediyoruz bakalım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt