Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Grillitsch, Gueye, Carvalho dolandık ve üçünü de tek gün aratmayacak Torreira'yı aldık. 8 numarada da benzer bir hamle bekliyorum. Ndombele uçağa binse bile bize değil fenere gelmiştir derim.

Rashica geldiyse birşey diyemem haberim yok + Morutan satıldıysa yine birşey diyemem ama Sağda Zaniolo ardından ne Barış gelir ne Yunus gelir.. Orada şu düzende Zaniolo'nun alternatifi Morutan'dı.. Orayı o çocuk hak ediyordu.. Hak yeniyor..
Morutan'in YUnus kadar bile sans verilmeden gonderilmesi beni uzuyor. Okan hoca haksizlik etti bence.

Sen muhtemelen iyi tanıyorsundur oyuncuyu, 3-5 yıl oldu Bundesliga'yı düzenli izlemeyi bırakalı. Eder mi 50 milyon ?

Adami tek 2 kere 90 dakika oynarken gördüm son sezon ve orda direk boyuna göre hizi gözüme batmisti. Arada sirada Sky konferans'da görüyordum ve orda birden sol bek oynamaya basladigini ve topla arasi iyi cikis yapiyordu o kalibina göre. Ayaklari saglam, ama böyle süper uzun top atan birine benzemiyordu.

50 milyon eder mi bilmiyorum, hele yeteri kadar izlemedim diye. Ama cocuk genc, hizli ve sol ayakli diye zaten direk piyasasi 30 milyondan basliyordur. Bu sene sanki bir kac tane +30a transfer olan stoper var ve stoperlerin degeri yükseliyor gibi.

Üstüne Wolfsburgun VW sayesinde tok saticiligi yapma lüksü var ve üstüne bir Ingiliz takimi istedigi an, böyle acayip rakama gidebiliyor bir oyuncu.

Pustlar ama bize geldigi an Nelsson icin 20 vermezler.

Kimse sakatlanmazsa ne olacak peki, tribünde oturan adama 2 m euro maaş mı verilecek? Tüm yedekleri düşünürsek herhalde yedekte de 20 m euroluk bir ekip olacak asları yedeklesin diye.

Dünyada bu dediğini yapan tek takım var o da City, başka tek kulüp yok. Liverpool gibi kulüp genç çıkardı da oynattı sakatlık olunca.

Her şeyi geçtim Ndombele alıcaz üstüne hangi akla hizmet maliyete girip başka 8 numara alınması beklenebilir aklım almıyor.

10 numara alınabilir, onun da tek ihtimali fırsat çıkması ki Zaha geldikten sonra o oynar orada.

Bence alınacak üst düzey 8 numaranın Torreira olmadığında 6 numarada da oynayabilecek nitelikte olması bu bakımdan faydalı olur. İdeal olmasa da özellikle Türkiye liginde falan idare eder zaten öyle bir niteliği olursa. 8 numara için adı geçen isimlerin çoğu bu özelliği kısmen de olsa karşılıyordu sanki. 8 numarada Demirbay ve gitmezse Oliveira'yı düşünürsek, daha genişçe bir rotasyonumuz var gibi zaten, o bakımdan kadro planlamasında alınacak profil bakımından bunu dikkate almak sanki akılcıl olur. Onun dışında tutup Torreira'yı yedeklesin diye ayrıca bir yabancı daha almak mantıklı değil bence de.

Ha elbette o gelecek 8 numara, 6 numaraya koyunca çok üst düzey maçlarda Torreira'nın verdiği katkıyı veremeyecek olabilir. O yüzden CL'de dişli bir rakibe karşı bunu yapıp orta saha düzeniyle fazla oynamak akılcıl olmayabilir. O zaman da yapacak bir şey yok yani eldeki oyuncularla idare edeceksin. Belki Kaan'ı koyup başka bir plana geçersin alan daraltmalı, kontratak odaklı, vs... Yoksa Torreira'yı aratmayacak yedek oyuncu diye bir kavram cidden yok yani. Anca çok genç bir adam alırsın, Boey gibi süper çıkar öyle denk gelebilir, ki öyle birini denk getirmek 6 numara mevkisi için sağ bekten daha zor bence.

Muslera
Angelino
Apokerim
Nelsson
Boey
Torreira
İcardi
Zaha

Bunlar kesin oynayacaklar. Geriye 3 kişi kalıyor 2si Türk olmak zorunda. Kimleri koyacağız?

Eğer Morutan satılacaksa birşey diyemem ama diğer durumda Morutan'ın gidip Yunus vasıfsızının kalması tam anlamıyla rezalet. Okan Buruk'un içine FT kaçmış. Adamcılık , liyakatsizlik aldı başını gitmeye başladı.. Allah sonumuzu hayır etsin..

14 yabancı kontenjanı, Avrupa'da kulüpte yetişmiş oyuncu kontenjanı falan gibi mevzular hiç umrunuzda değil tabi...

Sanki bu sezon patlıcaz hissi var bende
IMG_5975.webp

bu arada raşiti sola koyarsak efsane katkı alabiliriz , gerçek yeri de orası zaten. angelino nun defansif zaafiyetini de bi nebze ortadan kaldırmış oluruz. Kerem kardeşde yerinin garanti olmadığını anlar bİraz

...........Torreira........8................
Zaniolo........Zaha........Raşit
......................İcardi....................

Zaten Kerem rotasyon amaçlı dinlendirildiğinde falan da Rashica oynar diye tahmin ediyorum.

Morutan konusu gereksiz abartılıyor bence yani kadrodaki oyuncu kriterlerini falan geçtim oyuncu olarakta Yunus veya Barış'tan önde değil. Evet bazen anlık olarak çok iyi işler yapıyor ama oyun istikrarı yok açıkçası takıma kattığı olumlu bir enerji de yok hep takımdan bağımsız tek başına gözüken bir oyuncu biraz takımla kaynaşabilmesi gerekirdi bu zamana kadar. Morutan için Okan hocayı eleştirmeye gerek yok kadro seçimi normal.

Günay pek ihtimal değil gibi muslerayı hepimiz biliyoruz yedekliği kabul etmeyeceği yıllardır söyleniyor. O halde keremler oynayacak. 3.oyuncu da yeni alınacak 8 no olacak o halde. 4-3-3e mi döneceğiz acaba?
Aktürk sol iç oynamayı kabul ederse anca oynayabiliyoruz 4-3-3'ü de :money:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt