- 2 Temmuz 2011
- 137.633
- 58.650
- 5.488
dubois gider.ali turap,kaan ayhan ve kazımcandan sıra gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisine de teklifler varmış, muhtemelen 2 haftaya belli olur kaderlerişu dubois ve midsöye talip yok mu ya
Bence menajeri bonservisi için teklif getirecek ve satılacak.Hayır kiralanacak. Hoca morutan için o minvalde konuşmuştu
Seneye bir topçu iste samsundan 8 milyondan açarlar kapıyı. Hiçbirine acımayacaksın bunlarınSamsunspor bizim yerlilerden bedava iskelet kurdu. Okan, Taylan ve Emre'yi gönderdik.
Fieldler yeşillendi mi renktaş ?Muratfield
Öyle bir takım olsa daha çok pozisyona girer daha az pozisyon verirdik. Daha dengeli oynar kontra yemezdik bu kadar.Biz niye bu kadar kötü oynadık acayip kafaya taktım, zalgiris değil de rakip az ayağa iy pas yapan golcüsü de şut çekmeyi bilen biri olsa elenmiştik
Fieldler yeşillendi mi renktaş ?
Emenike ho o zamanEwet heis
Biz niye bu kadar kötü oynadık acayip kafaya taktım, zalgiris değil de rakip az ayağa iy pas yapan golcüsü de şut çekmeyi bilen biri olsa elenmiştik
Piyasa degerini direkt sifirliyoruzTR içine adam kiralama mallığına son verelim
Ndombele bizim ligte şov yaparda Şampiyonlar ligi madara edebilirlermanyagın teki ndombele alma aldırma yazmıs,leaoya top kaptırdı diye.leao orda tüm sahayı geçip gol atıyo napoliye,ndombele de geri kosuyo sonuna kadar.asıl buna dikkat edeceksin.ndombele eski gucunde değil zaten,dikkkatsizliği de normal
Emre zeytinlinin kod adı.Son gunlerde bazi tweetlerin altina sürekli “ratio” yaziyorlar neyi amacliyorlar ne anlama geliyor
Z kusagina yetisemiyorum
EZEEmre zeytinlinin kod adı.