Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de madem kadroda tutmayacaksın, gitisn kulüp arasın haziranda, belki iyi teklif getirir

ağustos olmuş hop kiralayacağım

eldeki adamı değersizleştirirsen tabii talip bulamazsın

yunus 150 dk ne oynadı iki maçta da ona o kadar süre verdin morutan’ı 20 dk oynattın

şu anki görüntü direkt galatasaray’ın ihtiyacı yok görüntüsü, kim para verir buna

Bir de madem kadroda tutmayacaksın, gitisn kulüp arasın haziranda, belki iyi teklif getirir

yunus 150 dk ne oynadı iki maçta da ona o kadar süre verdin morutan’ı 20 dk oynattın

şu anki görüntü direkt galatasaray’ın ihtiyacı yok görüntüsü, kim para verir buna
yunusun üzerine düşmüş okan hoca belliki.hazırlık maclarında da kaptanlık verdi yunusa

Ama kimse hazır değil boey harici. Valla hazırlıkta bi sorunlar var gibi.
Bu sene sezon çok geç bitip çok erken başladı. Ne şampiyonluk havasından kurtulanildiler ne de tatilden. Ayrıca yeni transferler de çok büyük isimler. Kafalarda soru işaretleri ve yedek kadronun kalite sıkıntısı. Oynayanlara bakınca Berkan barış yunus Sergio Halil falan. 11 de 1 rotasyon olsa bu kadar göze batmaz ama 5 rotasyonlu takım göze batar kısırlık çeker.

Morutan'a yapılan bu ırz düşmanı muamelesini çözemiyorum. çocuk süre aldığı anlarda herkesten iyi performans sergiliyor ama bir türlü yaranamıyor.

yunus saf yetenek ama cok çıt kırıldım.23 yasına gelmişssin,biz daha el bebek gul bebek ne yapalım sana.ne guzel kız arkadaşın var,yarın birgun evleneceksinde,keremin yolundan git azcık.şu futbolu da artık hallet

Ben morutan ın bir takımla anlaşmak üzere olduğunu düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor.

evet okan hoca cok hazırcı.bi ara kazımcanı bile yiyodu valla.eldekini kullanıp,değer katmayı bilmiyo.yaratıcı da degil

Nelsson 25 e gitse

Yerine 7 milyon Euro Ozan Kabak
18 milyon Euro’ya Youssouf Fofana gelse tepkiniz ne olurdu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ogulcan
alpaslan
luyindama

2 aydir kulüp bulacak. hala bekliyoruz. iyi transferler yapildi ama artik kadroyu biraz bosaltmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt