Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5992.webp

Emin ligdaşımın yanına oturdum dinliyorum mevzu ne onu da bilmiyorum

Şu Türki Cumhuriyetlerden 1 futbolcuyu Türk sayma muhabbetine Bosnayı, Kosovayı falanda ekleselerdi keşke yav. Raşit müthiş iş kolaylaştırırdı o zaman.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Demirbay'la 1 kontenjani doldurduk.

-Azerbaycan
-Kazakistan
-Kirgizistan
-Özbekistan
-Türkmenistan

Buralardan ilaveten 1 oyuncu daha alabiliyoruz.

Ama şu anki statüye göre (eğer son günlerde değişmediyse) 18 kişilik maç kadrosuna Demirbay ve bu diğer isimden sadece birini yazabiliyoruz. İkisini birden yazamıyoruz. Hatta metne göre kadromda hiç yabancı yoksa bile bu ikisinden sadece biri kadroda olabilirmiş gibi duruyor. Yani birini kadroya alınca diğerinin statüsü herhangi bir yabancıdan bile beter oluyor.

Diyelim kadronda 14 yabancı olmadığında yabancı yerine bu oyunculardan ikincisini de yabancı gibi kadrona almana izin verdiler. Bu sefer bu oyuncu sahada Türk olarak oynayacak mı oynamayacak mı belirsiz oluyor. Yabancı olarak aldığına göre oynayamaz gibi duruyor ama hangisini yabancı hangisini yerli aldığımız neye göre belli olacak? Maçtan önce "bunu yabancı olarak alıyorum" diye bildirim mi yapacağız? Bu durumda seyircilerin hakemlerin falan kafası karışmayacak mı? Kulübelerin hata yapma riski artmayacak mı gibi problemler ortaya çıkıyor.

Şu 2 kontenjana yerliymiş gibi izin vereceğini söyledikten sonra "ama kadroya sadece birini alabilirsin" demek de anca bizim gibi yönetilemeyen federasyona yakışırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt