Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
?
Yok öyle bir topçu bizde uçtu yuvadan uçtu. Kartal eğitmenliğine başlaması yakın.

Ne oldu ona hakikaten? Şampiyonluk kutlamasında vardı maçtan sonra aklımda yanlış kalmadıysa. Bıraktı mı futbolu sonra? Çok ümitliydi herkes halbuki...

Yok bende diyorum ki perfonmans olarak ekstra verilen birşey olmadığı ve gelecekte çok daha kar yapabileceğimizi düşündüğümüz için seçim ondan yana kullanılmış olabilir diyorum.
Türkiye içine kiraladığımız taktirde değerlenmesi falan söz konusu olamaz.

Ben kiraladığımız adamlardan bir Yunus’a değer verilidiğini gördüm geçmişte bir de Emin’e. Anadolu takımları koca bir çukurdan başka bir şey değil bu ülkede.

Malinovskiyle daha ilgililer.torinoda istiyo.rakiplerin ilgilendiği her topçuyu aldı muhabbeti yapmayalim please

Nöbete bak nöbete,her sayfada havai fişek patlıyor 🥰
Screenshot_20230804_220101_Chrome.webp
Screenshot_20230804_220324_Chrome.webp
Screenshot_20230804_220343_Chrome.webp

Zaha ve icardide gelse bu mevcut orta sahayla oyunumuz çok fazla değişmez.hala olayın ciddiyetinin farkında olmayan taraftarlar var..
En az bir tane iyi bir orta saha alinmaliydi.
Oyuncu gönderme konusunda çok geç kalıyoruz.ben herkesin belirttiği gibi biz satamıyoruz o konuda iyi değiliz gibi söylemlere katılmıyorum.kötu transferler yapıyoruz.ve oyuncuları satamayisimiz çok normal.kimse emre kilinça bonservis vermez.kimse cicaya bonservis vermez.dubuayi,oliyi o yıllık ücretlerle kim alır.

Crespo giderse krunic alacaksınız iste,ne jorginhosu daha

Malinovski 1 temmuz da marsilya ya 10m ye transfer olmus gozukuyor zorunlu opsiyonu felan vardi heralde. Tjk hangi parayla alcak bu adami

Şu Türki Cumhuriyetlerden 1 futbolcuyu Türk sayma muhabbetine Bosnayı, Kosovayı falanda ekleselerdi keşke yav. Raşit müthiş iş kolaylaştırırdı o zaman.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ben Dzeko'dan sonra Krunic'i de alırlarsa FB'den bekliyordum bu talebi...

Morutan asla STSL ekibine kiralık gitmemeli.

İtalya 2. Ligi’nden talibi varmış deniyordu en kötü oraya kiralamalıyız.

Suudi Arabistan teklifi varsa ikna olursa direkt satalım o zaman da.

Muhammed ilahiyatoğlu mudur nedir adı neyse Samsunspor vazgeçmiş almıyormuş.

Samsun’a gelmiş şartları değiştirmeye çalışmış. Çarpık kentleşme, stadyumun şehir merkezine 35 dakika uzakta olduğumu ve bakır, azot gibi fabrikaların götünün dibinde olduğunu görünce bende şartları değiştirirdim.
Ha antrenman tesisi de kışın tusunami ve Kazablanka tayfunlarının yaşandığı dolgu alan. Bölgede kışın rüzgardan martılar 3 saatte 5 metre ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt