Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tadic de çetnik selamı verengillerden sanırım. rashicanın karşısında yapsa o işiTadic vs Rashica ikili mücadele baya atesli gecebilir
Bize bu sene için UEFA yi alcaz demişti bir astrolog bakalımbasaksehir transfer yapamadı de mi : )embesil karı seni,bi de basaksehir sampiyon olacak diyo,3 sene sampiyonluga oynayacakmıs.oynar.2026'da trabzon en buyuk aday sampiyonluga,2025de lider değişecek.basaksehir diye bi takım kalacak mı göreceğiz
Zaniolo gitme ihtimali artıyor diye düşünüyorum, Rashica Boey ile çok iyi ikili oldu.Rashica’ya 5 veriyorduk 5.5 olmuştur
3 peşin 2.5 taksit gibi
tadic de çetnik selamı verengillerden sanırım. rashicanın karşısında yapsa o işi
Yok yaw öyle bişi.
azerilerle ermeniler gibi yani. amerikada 3 azeri gelmişti kaldığımız yere, iş verenlerden biri ermeniydi, geldiği günün akşamına gitti azeriler, biz geçinemeyiz bunu öldürürüz diyeBunlarin birbrine nefret öyle böyle degil, almanya da tanidigim arnavutlar, sirblarla arkadasligi birak iki laf bile konusmak istemiyorlar
Niye artacakkiZaniolo gitme ihtimali artıyor diye düşünüyorum, Rashica Boey ile çok iyi ikili oldu.
Kosova'da sokakta röportaj yapan biri gencin birine bu kadar düzgün Türkçe nasıl konuşabiliyorsun diye sormuştu hayretle,Yok yaw öyle bişi.
Eşim kosovalı,
bjk liydi dişi aslan yaptım onusülalesi full fb li ama.