Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Paredes-Torreira-Zaniolo diye bir 3'lü yazmadım. Build up için Abdülkerim-Paredes-Angelino yazdım. Cevap yazmadan önce dikkatli okuyalım derim.
Sen o 3’lüyü yazmadın ama olacak olan 3’lü bu 3’lü. Belki Zaniolo yerine Zaha 2. forvet gibi oynar. O da orta saha özellikli bir oyuncu değil zaten. Mühendisliği yaparken bütün parametreleri gözetmelisin.

Takımdaki orta sahalar belli. Torreira, Midjso, Oliveira, Kerem, Berkan. Bu oyuncuların tamamında ne eksik desem dripling ve atletizm dersin. Haliyle orta sahaya alacağın son adam öncelikle bu ihtiyaçları gidermeli.

Suspus olundu çünkü herkesin dilinde aynı cümle: "Bu ara hiçbir şey sızmıyor"

Bilelim ki transferin en civcivli günlerine geldik kalan yaklaşık 40 gün hızlı ve sürprizlerle dolu olabilir.

Bu noktada ayın 8'inden itibaren 3 Eylül'e kadar 27 günde tam 8 maça çıkacağız bu dönemi iyi bir şekilde geçersek arkamızda olan rüzgar ile çok iyi bir sezon bizi bekliyor olabilir. (inşallah)

Yunus-Yusuf-Morutanın gideceğini varsayarsak forvet arkasındaki 3 pozisyon için Kerem,Zaha,Rashica,Zaniolo,Mertens,Barış Alper 6 aday var.3 kulvarda oynayacağımızı varsayarsak şişkinlik yok burda.10 numara transferi olmaz artık Zaniolo gönderilmediği sürece.

Yunus gidiyorsa bari şu caner doğanı kupada falan kullanalım,ligde de iş yapar son 10 dk oyuna girse

Yunus gidiyorsa bari şu caner doğanı kupada falan kullanalım,ligde de iş yapar son 10 dk oyuna girse
caner oynamayacaksa kiraya verilmeli, altyapıdaki topçular içinde ligte iş yapabilecek nadir topçulardan. mental durumlar nasıl eğer kerem gibi azim varsa 2 yıla kerem seviyesinde takılabilir

Murat özen pepeye zor demiş,bjkden yıllık 3 milyon istemis pepe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt