- 2 Temmuz 2011
- 132.833
- 55.662
- 5.338
Bu sene bilemiyorum ama 2025 ve 2026 da evet avrupa kupası gelebilirBize bu sene için UEFA yi alcaz demişti bir astrolog bakalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bilemiyorum ama 2025 ve 2026 da evet avrupa kupası gelebilirBize bu sene için UEFA yi alcaz demişti bir astrolog bakalım![]()
Kral yine bildi şaka maka
Rashica️
Ndombele️
Sen o 3’lüyü yazmadın ama olacak olan 3’lü bu 3’lü. Belki Zaniolo yerine Zaha 2. forvet gibi oynar. O da orta saha özellikli bir oyuncu değil zaten. Mühendisliği yaparken bütün parametreleri gözetmelisin.Ben Paredes-Torreira-Zaniolo diye bir 3'lü yazmadım. Build up için Abdülkerim-Paredes-Angelino yazdım. Cevap yazmadan önce dikkatli okuyalım derim.
Destek
caner oynamayacaksa kiraya verilmeli, altyapıdaki topçular içinde ligte iş yapabilecek nadir topçulardan. mental durumlar nasıl eğer kerem gibi azim varsa 2 yıla kerem seviyesinde takılabilirYunus gidiyorsa bari şu caner doğanı kupada falan kullanalım,ligde de iş yapar son 10 dk oyuna girse
Dalgasına paylaştım zaten, bu adam Zalgiris maçı Gs katılda yayınlanacak dedikten dakikalar sonra maçın D-smartta yayınlanacağı açıklandı. Bi Zaha işini bildi o kadar. 100 tane sallıyor 1 i tutuyor.Rashica bi gelsinde bakariz
Sil bencebasıma bi iş gelmicekse badou ndiaye ndombeleden 2 gömlek iyi topcu bence birde keske su nikolas pepeyi alabilseydik
3 imza parasıMurat özen pepeye zor demiş,bjkden yıllık 3 milyon istemis pepe
Destek