Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Turapa şans verilmeli, Antalya söğüşler bizi şimdi.

Tik tok, ama Murat bjk haberlerini bile tutturan bir tip değil

Dybalayi nasıl bekleyecegiz biz,Roma 10 numara almadan

Ali Turapa şans verilmeli, Antalya söğüşler bizi şimdi.

Tier 0 ya bjk haberlerinde

Niye uyumuyorsunuz

Dogru yaw sen avustralya da kaliyorsun

Mac günlerinde ne yapiyorsun rdas? Zor olmuyor mu
mecbur uyanıyorum ya.7-8 maçları olunca zor oluyor genelde ama 9-10 olunca daha rahat oluyor.Sabah erken iş olduğunda çalışırken izliyorum bazı maçları.Bazen de özet izliyorum kaçırıyorum maçları ,burda uyanıp tr ligi izleyen bir ben varımdır büyük ihtimalle tanıdığım kimse uyanıp maç izlemiyor :D ama bilmiyorum yani normalde tek keyfim futbol izlemek abd'de yaşarken sabah kahvaltımı yaparken maçları izliyordum keyifli oluyordu çok.Belki seneye döner avrupa'da bir yere yerleşirim artık.

Paredes’e biraz sogugum. Nedenleri:
1. PSG’de son 4 sezondur mac sayisi dusuk. Bunu tabiki adamlarin muthis kadrosuna baglayabilirsiniz ancak bu fazla maca cikmadigi gercegini degistirmez.
2. Juventus’da rezil oynamis. Bunu forumdaki taraftarlarin nefretinden gorebilirsiniz.
3. Bizi son durak olarak goruyor. Yani bir basari hedefinden ziyade emeklilik noktasi olarak goruyor olabilir.

Videolardan gordugum kadariyla Melo’ya benzerlikleri bayagi var. Ayrica Juventus’lular Melo’dan da nefret etmislerdi.

Ne olursa olsun bizim ligin ustunde gozukuyor ancak buraya gelirse istekli, azimli oynamasi lazim. Yatmaya gelirse sonra bir daha nasil elimizden cikaririz diye dusunuruz.

Fred, Ndombele ve Paredes arasindan en iyisi form olarak Fred gozukuyor.

En az istedidigim aday Ndombele ve bunun sebebi ise asiri hantallasmis olmasi. Adamin calisma ahlakinda bir sorun var gibi gozukuyor. PL’in duzeltemedi adami biz duzeltir miyiz? Zor gibi.

brezilya kaynaklı haberler için tier 1 kendisi.Zaten Goal'de çalışıyor bir de kaynakları da çok sağlamdır.Fakat sorun şu ki Zaniolo'nun kalacağıyla ilgili o kadar açıklama varken nasıl olacak yani anlamadım.Zaniolo kalıyorsa çok saçma olur almamız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

brezilya kaynaklı haberler için tier 1 kendisi.Zaten Goal'de çalışıyor bir de kaynakları da çok sağlamdır.Fakat sorun şu ki Zaniolo'nun kalacağıyla ilgili o kadar açıklama varken nasıl olacak yani anlamadım.Zaniolo kalıyorsa çok saçma olur almamız.

Demek ki kalmıyor hocam

Tete - Rashica - Rafa Silva da gelip Zaniolo da kalırsa şu şekilde 1 hücum hattı olur temsili yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt