Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidenleride bi göreydik hayırlısıyla

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Zaniolo giderse tete rashica aynı anda iner istanbula.
Onun gibi tavanı yüksek olan bir oyuncunun her an gidebilme ihtimali üzücü.

Tete çok para istemeyeceğini bilsem şu anki kadroya morutan kamilini gönderir onun yerine yabancı limitine bunu yazdırırdım.

Tete'yi yemin ederim fb ile adı geçene kadar hiç duymadım tamamen skills videolarını izledim şu ana kadar. Sanki parlayamamış yıldız havası var koşusunuda beğenmedim İCK gibi koşusu var kıl oldum gelirse gözüm üstünde olur :D

Konuyu rashica münazarası olarak revize edelim
Her gün

- Zaniolo’yu beğenmeyenler tepki almamak için iyi ama satılmalı diyor
- Rashica anti grubu da periyodik olarak ona bok atıyor
- Sergio Mertens haterları var her gün satılmalı diyorlar

Bu üç grup pas çeviriyor diğerleri de ”hea”tepkileriyle takip ediyor konuyu

Klopp'la o eşiği atlayabilir ben beğeniyorum
Eşik atlaması gereken çok oyuncu dizdiler ama nunez luis diaz chiesa mcallister. Mane fabinho firmino vs epey güç de kaybettiler. Salah thiago vvd da primelarından uzaklaşıyorken daha star oyunculara gitmeleri lazımdı bence. Hedef küçültmeye gittiler herhalde lig şampiyonluğu hayal olur bu kadroyla.

Zaha zaniolo kerem

Rashica Mertens Baris

Rashica Mertens zaha

Zaniolo Mertens zaha

Kesinlikle yeterli bir rotasyon

Tete firsat transferi olarak görülebilir ama karsiliginda bir oyuncu satisi yapmamiz sartiyla olur

Her gün

- Zaniolo’yu beğenmeyenler tepki almamak için iyi ama satılmalı diyor
- Rashica anti grubu da periyodik olarak ona bok atıyor
- Sergio Mertens haterları var her gün satılmalı diyorlar

Bu üç grup pas çeviriyor diğerleri de ”hea”tepkileriyle takip ediyor konuyu
Zaniolo ve rashica beraber kadroda olursa bu ekiplerin ilginç anlarına tanık olucaz gibi

Ben olsam fırsat transferi diye bir 10 numara kovalıyacağimiz yazılı bundan vazgeçerim. Teteyi de alırım rachidzayıda alırım. Orta sahayı iyi defansıf orta saha bir 8 ile oynarım. İleri üçlü zaha İcardi tete yaparım. Hem maçına göre bazen zanioloyuda koyar. Zaha İcardi tete zanilo yaparım. 3 türk diyeceksiniz. Kazımcan Abdül Günay. Yok hoca ben böyle oynamam derse oynatacak hocayıda alırım. 😀 erden bey sorun yok.

Ne rasikaymis arkadaş herkes bir tutturmuş rasika rasika. Bu tarz zibilyon tane topçu var şimdi diyeceksinizki bir isim söyle bu işin profesyoneli değilim yönetim teknik ekip bu yüzden var.gelmeden ismini dahi bilmiyorduk çoğumuz . Takimin iyi bir dişlisi olabilir gedson gibi onyekuru gibi rodrigez gibi ndiyaye gibi sahi bu adamlar şuanda ne yapıyor bileniniz aydınlatsın Avrupada fark yaratmak istiyorsan ki çoğumuzun beklentisi bu Zanilo gibi adamlara ihtiyaç var. Avrupanın bile manşetlere taşıdığı ileri üçlümüz var yapmayın arkadaşlar yukarıda verdiğim isimler avrupa maçların da fark yaratamazlar
Zanilo gitsin rasika gelsin bu tambir vasat seviciliktir. Yok kulübün paraya ihtiyacı varmış yok bu adamın gitmesi gerekiyormuş haaa 30 35 teklif vardır o ayrı.
o zaman kabulum ama o boşluk rasika ile dolmaz zanilo 10 maça çıkmış 5 gol atmış bunun ikisi fener maçı arkadaşlar ve bunu yüksek promille yapmış bu adam büyük takım topçusu adamın peşinden italyanlar ingilizler koşuyor yapmayın bu vasat severlikten vazgeçelim en son bunu yaptığımızda küme düşüyorduk.
Artı ben bu üçlüyü izlemek istiyorum neler yapacaklar avrupa bile çok merak ediyor.
Kalsın italyan aygırı bir izleyelim.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt