- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Konuyu rashica münazarası olarak revize edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her günKonuyu rashica münazarası olarak revize edelim
Eşik atlaması gereken çok oyuncu dizdiler ama nunez luis diaz chiesa mcallister. Mane fabinho firmino vs epey güç de kaybettiler. Salah thiago vvd da primelarından uzaklaşıyorken daha star oyunculara gitmeleri lazımdı bence. Hedef küçültmeye gittiler herhalde lig şampiyonluğu hayal olur bu kadroyla.Klopp'la o eşiği atlayabilir ben beğeniyorum
Kimden bahsediyorlar acaba ? karabec mi olabilir acaba.Space kaydında Saat 3.42 yi açın , pragda bir otelde transfer görüşmesi yapiyomusuz
Pogba tabii ki reis ama satın alma opsiyonlu kiralık 1 şekilde isterim.2 isiminde tutmama ihtimali var Pogba en azından marka değerini arttırır ki ben iyice incelenip alınacağını tahmin ediyom alınacak ismin..@Murat Durmaz Ndomph kumarı mı Pogba kumarı mı
Kim var Prag'da?Space kaydında Saat 3.42 yi açın , pragda bir otelde transfer görüşmesi yapiyomusuz
Martin vitik ya da karabec'tir eğer doğruysa haber.Kim var Prag'da?
Zaniolo ve rashica beraber kadroda olursa bu ekiplerin ilginç anlarına tanık olucaz gibiHer gün
- Zaniolo’yu beğenmeyenler tepki almamak için iyi ama satılmalı diyor
- Rashica anti grubu da periyodik olarak ona bok atıyor
- Sergio Mertens haterları var her gün satılmalı diyorlar
Bu üç grup pas çeviriyor diğerleri de ”hea”tepkileriyle takip ediyor konuyu