Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.340
- 4.351
- 1.913
Net bir kaynaktan görmedim de Galatasaray U21 kontenjanı için Vitik adı geçiyor atletik stoper istiyor hoca gibilerinden. Belki de odurKim var Prag'da?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net bir kaynaktan görmedim de Galatasaray U21 kontenjanı için Vitik adı geçiyor atletik stoper istiyor hoca gibilerinden. Belki de odurKim var Prag'da?
Tam bizlik
Pogba bu saatten sonra ancak Medical Parka transfer olur.Pogba tabii ki reis ama satın alma opsiyonlu kiralık 1 şekilde isterim.2 isiminde tutmama ihtimali var Pogba en azından marka değerini arttırır ki ben iyice incelenip alınacağını tahmin ediyom alınacak ismin..
Pogba top oynarsa world beater bir herif zaten ben de dombiliye tercih ederimPogba tabii ki reis ama satın alma opsiyonlu kiralık 1 şekilde isterim.2 isiminde tutmama ihtimali var Pogba en azından marka değerini arttırır ki ben iyice incelenip alınacağını tahmin ediyom alınacak ismin..
CM 01-02 mi FM13 mü rengim?Ben olsam fırsat transferi diye bir 10 numara kovalıyacağimiz yazılı bundan vazgeçerim. Teteyi de alırım rachidzayıda alırım. Orta sahayı iyi defansıf orta saha bir 8 ile oynarım. İleri üçlü zaha İcardi tete yaparım. Hem maçına göre bazen zanioloyuda koyar. Zaha İcardi tete zanilo yaparım. 3 türk diyeceksiniz. Kazımcan Abdül Günay. Yok hoca ben böyle oynamam derse oynatacak hocayıda alırım.erden bey sorun yok.
Fm 2012 4 3 3 en sevdiğimCM 01-02 mi FM13 mü rengim?
u21 kontenjanı mı?Net bir kaynaktan görmedim de Galatasaray U21 kontenjanı için Vitik adı geçiyor atletik stoper istiyor hoca gibilerinden. Belki de odur
Vitik'in konusunu açtığımda izlemiştim biraz pek atletik durmuyordu. Ajax ve GS istiyor haberleri vardı. u21 şampiyonasında çok iyi oynamış.Net bir kaynaktan görmedim de Galatasaray U21 kontenjanı için Vitik adı geçiyor atletik stoper istiyor hoca gibilerinden. Belki de odur
Ne rasikaymis arkadaş herkes bir tutturmuş rasika rasika. Bu tarz zibilyon tane topçu var şimdi diyeceksinizki bir isim söyle bu işin profesyoneli değilim yönetim teknik ekip bu yüzden var.gelmeden ismini dahi bilmiyorduk çoğumuz . Takimin iyi bir dişlisi olabilir gedson gibi onyekuru gibi rodrigez gibi ndiyaye gibi sahi bu adamlar şuanda ne yapıyor bileniniz aydınlatsın Avrupada fark yaratmak istiyorsan ki çoğumuzun beklentisi bu Zanilo gibi adamlara ihtiyaç var. Avrupanın bile manşetlere taşıdığı ileri üçlümüz var yapmayın arkadaşlar yukarıda verdiğim isimler avrupa maçların da fark yaratamazlar
Zanilo gitsin rasika gelsin bu tambir vasat seviciliktir. Yok kulübün paraya ihtiyacı varmış yok bu adamın gitmesi gerekiyormuş haaa 30 35 teklif vardır o ayrı.
o zaman kabulum ama o boşluk rasika ile dolmaz zanilo 10 maça çıkmış 5 gol atmış bunun ikisi fener maçı arkadaşlar ve bunu yüksek promille yapmış bu adam büyük takım topçusu adamın peşinden italyanlar ingilizler koşuyor yapmayın bu vasat severlikten vazgeçelim en son bunu yaptığımızda küme düşüyorduk.
Artı ben bu üçlüyü izlemek istiyorum neler yapacaklar avrupa bile çok merak ediyor.
Kalsın italyan aygırı bir izleyelim.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ben izlemedim oyuncuyu, twitter’daki haberlerde gördüğümü söyledim aslında. Soucek için falan çek’e gitmek çok mantıklı gelmedi. Karabec adı geçiyordu ama Zaha ve olursa Tete’den sonra rotasyona da o tarzda bir oyuncu alınmaz gibi, en olası bu çocukVitik'in konusunu açtığımda izlemiştim biraz pek atletik durmuyordu. Ajax ve biz istiyoruz haberleri vardı. u21 şampiyonasında çok iyi oynamış.
GSC Scout - # Martin Vitik
Martin Vitik Kulübü: Sparta Prag Yaş: 20 Uyruk: Çekya Mevki: Stoper Boy: 1,93 Kullandığı Ayak: Sağ Sözleşme Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2026 Transfermarkt Değeri: 2,50 mil. €www.gscimbom.com.tr
Dogru yaklasim ama biraz sabretmek lazim 28 yasindaki adamada 3 4 milyon euro vermek makuldur 6 milyona toreira almis takim rashica ya 8 milyon filan vermemeliTete, Rashica’dan daha yetenekli. Eğer Zaha gelmemiş olsaydı kesinlikle Tete’yi isterdim.
Ancak yabancı sınırı nedeniyle Kerem’in mecburen oynayacağını varsayarsak ayrıca elde Zaha ve Zaniolo varken Tete lüks olur. Rashica gibi pis işleri yapacak, yedek kalmayı sorun etmeyecek birisi mevcut kadroya daha iyi gider.
Zaniolo satılırsa hem Tete hem Rashica gelir muhtemelen ki o zaman bir itirazım olmaz