Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1691329113686.webp

Kim gelir bilmem ama bence orta saha genç olmalı. Bize orta sahada enerji lazım. Kerem ve Sergio 30+ kontenjanını dolduruyor yeterince. Fred'î sırf bu yüzden istemiyorum. Enerjisiyle oynayan bir adam ve yaşı itibariyle düşüşte. Aynı şekilde Parades'e de soğuğum. Keşke Gravenberch'i getirebilsek. Muazzam olurdu.

Zaha bombasıda bir pazar günü patlamısti. Yapıştırsınlar bir Parades kapatalım sezonu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Eğer Paredes gelirse Oliveira veya Demirbay oynar diye düşünüyorum bu iki isimden de daha iyi bir 8 numara katkısı vermez bence. Paredes'in Torreira'yı rahatlatacak bir oyuncu tarzı olduğunu da düşünmüyorum ciddi manada temposuz bir oyuncu.

Son düzenleme:
morutan ve miçoyuda 5 kuruş para kazanmadan çöp türk kulüplerine verirsek bu işte art niyet aranır artık

Yok arkadas kadro kuramiyom cok karisti, hocanin isi zor

Kerem-Zaha-Icardi-Zaniolo
——Torreira-Paredes——
Angel-Abdül-Nelsson-Boey

4-2-4:asd:

Kadro kurmaya gerek yok çünkü büyük maçlar ve zorlu maçlar hariç ana kadro hep değişecek. Bu sene rotasyona çok iş düşecek hem Avrupa hem de lig başarısı istiyorsak 16-17 oyuncunun çok net kaliteli olması lazım.

Kadro kurmaya gerek yok çünkü büyük maçlar ve zorlu maçlar hariç ana kadro hep değişecek. Bu sene rotasyona çok iş düşecek hem Avrupa hem de lig başarısı istiyorsak 16-17 oyuncunun çok net kaliteli olması lazım.
55-56 maç oynayacağımızdan bizim kadronun her maçta değişim hızı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt