Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu rotasyon sevdasının da boku çıktı dünya 60-70 maç oynayan adam kaynıyor, düşünüldüğü seviyede rotasyon yapacağımızı sanmıyorum
rotasyon zaten yapıyoruz ilk kupa maçlarında 4cu lig takımları ile başlarken, onun dışında Okan hoca çokta oyuncu değiştirme fanı değil, şans herkes az çok buluyor bir şekilde,
gerçeği bilgisayar oyunlarından ayırmak lazım,
sırf bu oyunlar yüzünden acil Tete isteniyor
en son ihtiyacımız olan bölge olmasına rağmen

Ndidi Torreira

Zaniolo

Zaha Kerem

İcardi

Hattı için tşkler sayın Timur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#SürenDolduÇebiİstifa tt olmus

İkisinin total maliyeti senelik 10milyon euro.
Ayrıca oyun planımız ne onu belirlemeliyiz.
Parades gibi kartal göz ile oyun kurmak mı yoksa ndombele gibi et mi balık mı belli olmayan vücudu ile iş yapan bir orta saha mı bakıyoruz. Aynı anda ikisini alsan parades-ndombele-torreira orta sahası ile 30 maç falan çıkarman gerekiyor ki parayı amorti etsinler. Birisi daha geçen sene juventus diğeri napolide oynadı ikisinden birini yedek bırakmak gibi bir lüksümüz yok.
Ayrıca bu oldu diyelim 1 tane yerli oynatabiliriz.

Ve takım içi dengeler de önemli. Sergio ve midtsjö giderse bir orta saha kesin gelir de diğeri net olarak 20'li yaşlarda fırsat transferi olur.

Ndidi olayının olacağını bende düşünmüyorum ama cengizi çekerlerse ndidi de alırlar tahminim

Bu olimpiakos tüm tuşlara basmış yav.
Mandy Camara
Agiubou Camara
Aboubakar Kamara

Ben daha büyük transfer yapacağımızı düşünmüyorum Zaniolo için araplardan para gelse de gitmez yönetime gelen Avrupadan büyük teklifte yokmuş oyuncu için bu yüzden Morutan Cicaldau Yunus bi de belki Nelson gidici gözümde. Sağlam gelecek vaat eden bir stoper ve bir tane de 8-10 oynayan oyuncuyla transfer sezonunu kapatırız bence.

İkisinin total maliyeti senelik 10milyon euro.
Ayrıca oyun planımız ne onu belirlemeliyiz.
Parades gibi kartal göz ile oyun kurmak mı yoksa ndombele gibi et mi balık mı belli olmayan vücudu ile iş yapan bir orta saha mı bakıyoruz. Aynı anda ikisini alsan parades-ndombele-torreira orta sahası ile 30 maç falan çıkarman gerekiyor ki parayı amorti etsinler. Birisi daha geçen sene juventus diğeri napolide oynadı ikisinden birini yedek bırakmak gibi bir lüksümüz yok.
Ayrıca bu oldu diyelim 1 tane yerli oynatabiliriz.

Ve takım içi dengeler de önemli. Sergio ve midtsjö giderse bir orta saha kesin gelir de diğeri net olarak 20'li yaşlarda fırsat transferi olur.
Herşeyi anlıyorum da malı açıdan olayına da okeyim de ya bu oyuncular geldikleri klüplerinde yedek bekleyebiliyorlar da bizde neden bekleyemiyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt