Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• images (21).webp
    images (21).webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 70
An itibariyle TS kadrosunda 61 numarali formayi giyen bir futbolcu bulunmuyor

İ.Seten çalımlı falan twit atmamış. Bahsi geçen twiti atan İ.Edebali ki o da kimdir tanımıyorum

Herşeyi anlıyorum da malı açıdan olayına da okeyim de ya bu oyuncular geldikleri klüplerinde yedek bekleyebiliyorlar da bizde neden bekleyemiyorlar?
Mali açıdan söyledim ben yav. Ancak söz konusu duruma gelirsek adamlar bir amaç için transfer oluyor. Londrada yedek kalacağına gelip istanbulda mı yedek kalırım demeliler.
Sence mantıklı mı bu?
Biz daha as adamı ikna ederken kırk takla atıyoruz.
Şimdi adamların derdi para olsa gider 1 sene arabistanda 20şer milyonu indirir avrupaya geri gelirler, adamların oynamamak gibi dertleri olsa kulüplerinde kalırlar yada geçen sene örneği olduğu gibi italyanın 2 köklü kulübüne tekrar gitme şansları da yok değil.
Bu döngüde iki taraflı bakmak lazım.
Sonra uefaya verilecek liste de var ne kadar yabancı oyuncu artarsa buraya bildireceğimiz oyuncuların bazılarını eklememe durumu söz konusu.

Bu tarz adamların yedek kaldığı kadrolar elbet olacaktır ancak o günümüzün konusu değil. Her sene ş.ligi yapıp gruplara kalırsan mevcut çizgide 2-3 seneye bu isteğimiz elbet gerçekleşir.

Şimdilik daha bütçeye ve işçi sıfatına uygun oyunculardan devam.

Ndidi’yi alanın elinde patlar net. Leicester maçlarını sürekli izleyen biriyim. Umarım fb alır. Üstelik bu sene Afrika kupasına gidecek.
Bende FBnin alacağını düşünüyorum Fenere en lazım olan oyunculardan birisi şu kadrolarında Cengizi de çekerlerse Ndidi almaları şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt