Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.531
- 20.849
- 2.233
Griezmann.Ciddi ilgimiz olan 10 numara kim şimdi
Atlantico Madrid ve Griezmann kabul ederlerse alacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Griezmann.Ciddi ilgimiz olan 10 numara kim şimdi
Adam GS tv calisani. 120 bin civari etkilesim almis.O zaman kimse gelmez rtaş
Dediğim gibi umarım alırlar. Topla ilişkisi berbat. Çok geriledi. Top kontrolü kötü. Pasları iyi değil. Salt savunmacı ki onu da eskisi kadar iyi yapamıyor. Championship ilk maçında da çok kötü başladı.Bende FBnin alacağını düşünüyorum Fenere en lazım olan oyunculardan birisi şu kadrolarında Cengizi de çekerlerse Ndidi almaları şart
+2 geldiTakiplemek suretiyle 7.000 yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 213718Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
bjknin çöplerini alacak kadar düşmedikTalisca gelirse kartallar ters uçmaya başlar.
Maliyetini bilmem ama hayvani skorer bir #10a asla hayır demem. Allah çarpar.
Daha önceden de sallıyordu yav o herif şansa bala tutturursa öyle olur ancak.Adam GS tv calisani. 120 bin civari etkilesim almis.
çöpliscabjknin çöplerini alacak kadar düşmedik
Melo tinercileri sahaya dökmüştü olurda Talisca gelirse ve olurda gol atarsa tinerciler stadı yakar başkanlarını çarmıha gererTalisca gelirse kartallar ters uçmaya başlar.
Maliyetini bilmem ama hayvani skorer bir #10a asla hayır demem. Allah çarpar.
4000 mi 5000 mi ne ben yapmıştım. Artık 7000 de başkası yapıversin.Takiplemek suretiyle 7.000 yapalım
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Lan Jardelde takip ediyormuşTakiplemek suretiyle 7.000 yapalım
Benim de aklıma geldi acayip bir olay olurbahsedilen bjk calımı gedson
#61 @Mustafa Alp DemirciAn itibariyle TS kadrosunda 61 numarali formayi giyen bir futbolcu bulunmuyor
Takiplemek suretiyle 7.000 yapalım
www.instagram.com