- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Birinin demesine gerek mi var herkes biliyor zaten
Sanki mit sırrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de aklıma geldi acayip bir olay olur
HoTakiplemek suretiyle 7.000 yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 213718Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Hiç kimsenin coştuğu yok kurusıkı.twde herkes coşmuş felix falan geliyo herhalde
Modern futbolda 10 numara mı kaldı.Adı hiç geçmeyen 10 numara alırız
Besiktasta olsa 50 kere gönderirlerdi.Gedson’u niye versinler kikarar yetkisi bjk’deymiş.
twde herkes coşmuş felix falan geliyo herhalde
Bu şekilde paylaşımlarla takipçi kasmak çok zor.
Tanimiyorum da bizim tvde calisiyorsa daha dikkatli olmaliDaha önceden de sallıyordu yav o herif şansa bala tutturursa öyle olur ancak.
Üstat anladığım kadarıyla Uğur belli bir kalitede yürütüyor sayfayı.Bu şekilde paylaşımlarla takipçi kasmak çok zor.
Sosyal medyada etkin şekilde aktif olmak lazım parada hesaplar eğlenceli paylaşımlar rakip takımların paylaşımlarına anlamlı yorumlar yaparak sadece gsc forumuna değil herkese hitap edersiniz. Bu şekilde bir şeyin değişeceğini düşünüyorum.
eskiden çalısıyormuş bizim tv'de. ondan dolayı haber değeri taşımayan bir tweet olarak değerlendirebilirizTanimiyorum da bizim tvde calisiyorsa daha dikkatli olmali
Gökhan Dinç’e göre satışa karar verme hakkı %100 bjk’deymiş. Ben onun yalancısıyımBesiktasta olsa 50 kere gönderirlerdi.