Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo giderse alınır. Net bu
Hiç alakası yok.rashica sevdası köreltmiş kiyaslamalari bile. zaniolo tete ile eş değer hic degil.biri italyan wonderkidi ve yildiz,diger henuz parlayamamis bi yetenek.tete sağ kanat,tipki rashica gibi.rashica da sağ kanat ya hani,acı ama gerçek kabul edin.zaniolo her mevkiyi yedekleyen biri.zaniolo stilinde ve tarzında oyuncu yok avrupada,ne tetesi

benim cevabım hayır hocam zaten :)
Aslında herkes için geçerli olması gereken cevap bu oluyor.
Bu takımda 2 oyuncunun yeri doldurulamaz. İcardi ve torreira. Yerlerini doldurmak için bölge başı 50 milyon harcayıp anca doldurabiliriz.
İşin içine birde araplar giriyor. Bu sene 25 verip alırlar 6 ay hiç oynatmasalar bu futbol enflasyonunda 40a birine saplarlar. Bugün napolinin oyuncusu olup benzer performans verse chelsea united falan aa 100 milyon ucuzmuş diye dolanırdı.

Net söyleyeyim her oyuncumuz için bu durum geçerli benzerlerini teklif ettikleri paraya alabiliyorlarsa gitsin alsınlar sana gelen zaten alamadığı için geliyor. Buda demek oluyor ki tok satıcı olmak gerekiyor.
Sonra ben böyle bir teklif olduğunu da düşünmüyorum 1 aydır sakat olan daha maç bile oynamamış bir oyuncuya 1 ay önce gelmeyen teklif şimdi gelmez ha belki ağustos sonunda iyi bir baslangıç yapar tamam lan derler o zaman gelirse bir teklif gelir.

Hiç alakası yok.zaniolo tete ile eş değer hic degil.biri italyan wonderkidi ve yildiz,diger henuz parlayamamis bi yetenek.tete sağ kanat,tipki rashica gibi.rashica da sağ kanat ya acı ama gerçek kabul edin.zaniolo her mevkiyi yedekler.
Eş değer olması gerekmiyor. Bizde parlar ozaman

Kerem'i bu sezon Mertens gibi kullanma ihtimalimiz baya artıyor bence bu kadar kanat oyuncusu isminin geçmesi bu ihtimali arttırıyor.

Son düzenleme:
Yakında çok sasiracagiz bence,o yüzden ben ustelemeyecegim rashica meselesini.mertens hakkında bile hala şüphelerim var ama bakalim

Kerem darbeyle şut atıyor, sağı neyse solu da o

Kalçadan vursa böyle olmazdı Barış‘ın şutlar gibi
Zaha dan biraz ayak içi ögrense cok farkli yerlere gelir

Iddia ediyorum Zaha Bu sezon o imza Ayak içi vurusuyla toplam 7 gol atacak

Taraftarın bu saçma isteklerinden izlenimim, bunlar gerçekleşirse geçen seneki takım uyumu asla olmaz.

Takımda defans yapmayan adamlar fazlalaştıkça sıçma ihtimalimiz de o kadar artacak.

dünya’da savunma yapmama özgürlüğüne sahip olan tek adam messi’dir, başka da yok.

Zaha dan biraz ayak içi ögrense cok farkli yerlere gelir

Iddia ediyorum Zaha Bu sezon o imza Ayak içi vurusuyla toplam 7 gol atacak
Mümkün değil, Kerem’in şut stili başka.

Zaha klasik EPL topçusu gibi hem darbeli hem net vuruyor.

Bizimkiler ikisini beraber yapamıyor ama Kerem’in şut stili net iyi bence.

Hayri de galiba resmi olmayan bir kaynaktan paylaşmıştı. Şimdi baktım Wiki'deki kaynaklara, zaten benim FIFA'da baktığım kaynakları göstermişler. Konfederasyon Kupası'nı hazırlık maçı saymazlar bence (ama büyük turnuva finallerinden de saymıyorlar o ayrı) ama Demirbay'ı kurtaran Konfederasyon Kupası'nı hazırlık saymaları değil zaten, Demirbay'ı kurtaran 2020'de kural değişikliğinden önce son resmi maçını oynamış olanlar için 21 yaş sınırı aramıyorum diye istisna koymuş FIFA. Onun sebebi de o maçlara çıkan oyuncunun ileride böyle bir kural değişikliğini öngöremeyeceği için o maça çıkmasının ileride takım değiştirmesini engelleyeceğini bilemeyecek olması olarak açıklamışlar. Yani hukuku geriye işletmeme mevzusu gibi bir şey. O yüzden 21 yaşından sonra resmi maç oynamama sınırı Eylül 2020'den sonra (yani bu kural artık bilinirken) çıkılan resmi maçlar için geçerli demişler. O yüzden 2017'de oynanmış resmi maç Demirbay'ı etkilemiyor o sırada 23 yaşında olmasına rağmen.
Bu adamın türk vatandaşlığı yok mu yav.
Bu yasa sonrası türk olan ve yasa çıktıktan sonra milli takım seçimini yapıp oynayan vedat(2017) 2020 yılından sonra(başvuru üzerine 5 yıl) türk sayılıyorken kural öncesi türk pasaportu olan oyuncu ne diye +1 kontenjana giriyor ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt