Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada transfelerde çok uzun yav bitmiyor 31 inde değil ligler başladığı gibi bitmeli :asd: Bir farkları olsun @Umut Işık
Fırsatlar düşebiliyor o yönden bir şey diyemiyorum en son transfer dönemi Eylül 1'de bitiyordu o sıra 2 forvet beklerken Ömer Bayram şoku yaşamıştık mümkünse Avrupa'dan sonra bitsin. :asd:

---------------------Nando
Boey--- Nelsson Abdülkero Angelino
----------Torreira Gravenberch
Zaniolo-------Dybala-------Zaha
--------------------Icardi

Of diyorum of diyorum

bugun ve yarın tete haberleri cıkabilir.rashicaya bakmadım bile,çünkü onun zamanı var.şu frede çok kıl oldum,adamla ilgili baktıgım hiçbişey cıkmıyo.o adam sonunda manchesterda kalmasın bi de

Screenshot_2023-08-07-01-38-05-957_com.android.chrome-edit.webp

Mevcut kadro, şimdi Okan hoca formasyon ile devam dedi, burada zaniolo giderse rashica girer, ama yabancı ortasaha işi kafama yatmıyor, çünkü yerli konusu ciddi sıkıntı

Felix icin en yuksek ihtimaller Psg ve Al Hillal mis.

Ama kendisi barcelona da oynamak istiyormus bunun icin maasinda indirime gitmeye hazirmis.

Samiyen tete hayırlı olsun vb twitleri beğenmiş ard arda,bunu bilir mi gorecegiz

paredes gelecekse veya bittiyse neden acıklanmıyo 3-4 gundur?bekletiyoruz bence

sisteme bağlı bir adam jao mario birazda yav rogerın oyununda iyi iş yaptı ama bizde tutmayadabilirdi.
Hiç zannetmiyorum joao on alanda acayip yetenekli adam. Klas adam heryerde iş yapar. Genel olarak futbolculara gelmeden ya aşırı değer yüklüyoruz, yada eziyiruz.

Pazartesi gününe girdiğimize göre haberler artar. Rashica geliş tarihi bugün belli olabilir hatta Parades haberleri de artabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt