Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizlerin piyasaya nasıl bok ettigi gercegide göz ardı edilmemeli
portekiz kartellerinin ekmegine yağ sürme olayları falan filan

gedson 55 milyondu bize geldi he oldu hu oldu bjk kaca Aldi
seri lemina bilmem ne falan
Zaha 70 metmis , belese geldi

piyasada max para edecek Topcu 45 milyon falan olmalıyken abuk subuk rakamlarla her topcuya Maradona Zidane muamelesi çekiyoruz

F24L4s9WYAAplVi

Ben ndombele rashicaya fitim. Zaniolo da kalsin. Fazla ucmaya gerek yok. Birde ramos bu senenin matasi olabilir. Cl faktörü yasi 2 m€ yedek kalmayi kabul ettirebilir. En son 10 no firsat bakarlar belki.

Talisca 12 almıyor 8-9 civarı sercan dikmenin dedigine göre ,bu işin orada yabancı sınırı var mane aldilar ronaldosu var griezmann kovalıyorlar brozovic çektiler eylül ayında belli olmaz bu işler

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı sınırını dert edecek olan adam elinde talisca gibi takımın gol yükünü sürekli çeken oyuncu varken telles gibi çöp tenekesini alır mı?
Yabancı sınırı 8 ve takımda conan ve ospina, martinez gibi herifler var.
Martinezin çapraz bağları,
Ospinanın dirseği sakat.
Conan ise tellesle aynı bölge oyuncusu.
Birde herifler krallıkla yönetiiyor futbola milyar dolarlar aktarıyor ronaldoya falan 250 milyon dolar veriyor ama tek yeteneği hac tavafı olan çektiği şut stadyumdan dışarı çıkan heriflerle mi oynamaya devam edecekler. Canları istesin o sınır bu gece kalkar ki muhtemelen kalkacak zaten. Arabistan futbolunu arap futbolcularla yükselteceklerini zannetmiyorum.

Herifin maaşı 7+ bonuslar.
Bu adam para için 23 yaşında çine gitti. Oradan da para için arabistana geçti.

Hangi spor kanalını açsam herkes GS övüyor üst düzey kadro ligin üstünde translar falan filan diye inşallah patlamayiz bı patlarsak gotu toparlayamayacagiz gibi duruyor Tanrı yanımızda olsun

şu yunus musah nasıl kactı ya 17 milyona ,yatırım yapılabilcek biriydi kesinlikle

2 gün sanayide çalışsın kendine gelir. Herif manitasıyla, oynadığı takımıyla mesleğiyle milletin rüyalarını yaşıyor.
Sonra deliriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt