Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin bu halinin sebebi torreiranin olmamasi degil, sezon basi olmasi ve hazir olmamamiz. Ha torreira olsa daha iyi olur muydu olurdu ama siyahla beyaz kadar farketmezdi asla. Sergio berkan ikilisiyle fbyi osurttugumuzu unutmayalim

Berkan bence gayet yeterli bir yedek 6 no icin.

Zaten yeni gelecek adam 6 da oynayabilecek biri olur muhtemelen paredes fred vs bilmemne

Midjo ve Sergio giderse ekstra transfer yapilabilir tabi orasi ayri
Ben Sergio’da bu sene güvenmediğimiz için gidip yerli muadilini getirdiğimizi düşünüyorum.
Oliviera şu nisan ayından beri güven vermeyen bir oyuncu rolüne büründü. Yaz başında sakatlığı nedeniyle kampta göremememiz de tuzu biberi oldu.
İki birebir aynı oyuncu varken üzerine birde 8 numaranın geleceği durumda vazgeçeceğimiz adamlar elbet olacaktır.
Bu kadro üzerine +bir adam daha gelsin demiyorum zaten.
Son dönem performansı+yaşı+maaşı göz önüne alıp olivierayla vedalaşma ihtimalimiz hiç az değil.
O bölgeye düşük bir maliyetle kalabilirsen beka beka veya benzer profil bir oyuncu eksik gibi duruyor.

Keşke Raşid gelmiş olsaydı sağ taraftar barış top eziyor eksik oynatıyor takımı, fakat sonradan girmiş olsa çok daha etkili oluyor

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1691399516569.webp
    FB_IMG_1691399516569.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 60
madem hedefler büyük ortasaha için 3 transfer şart bir 10 numara,bir 8 numara ve bir 6-8 oynayacak yedek,kimse ortasahada çok isim var demesin aynısı kanat için denildi yunus,morutan,barış ilk maçta eleştirildi.
10 numara dahil 3 kişiden oluşan merkeze torreira hariç kimi yazar transfer istemeyen arkadaşlar??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt